RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Afl. 82

Afl. 82

Met in deze uitzending: -Bekend Nederland leeft mee met Feyenoord. -Bob uit 'Holland's Got Talent' overdonderd door reacties. -Dj Eva Koreman werpt haar blik op veelbesproken album Beyoncé. 

RTL Boulevard Afl. 81

Afl. 81

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 80

Afl. 80

Met in deze uitzending: -Lodewijk Hoekstra stopt na dertien jaar met 'Eigen Huis & Tuin'. -Fajah Lourens belooft je een killer body in twaalf weken. -Hieperdepiep! Queen Elizabeth is negentig jaar geworden. 

RTL Boulevard Afl. 79

Afl. 79

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 78

Afl. 78

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 77

Afl. 77

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 76

Afl. 76

Met in deze uitzending: -Een terugblik met John van den Heuvel over de uitzending met Joran van der Sloot. -Duitse media noemen de jas van koningin Máxima een 'hakenkruismantel'. -Koffietijd staat volgende week helemaal in h ... 

RTL Boulevard Afl. 75

Afl. 75

Met in deze uitzending: -Yes-R zit bovenop roze wolk door geboorte dochter. -Dochter David Gonçalves stoot door in 'Idols'. -Neergeschoten man is vader NAC-speler Grad Damen. 

RTL Boulevard Afl. 74

Afl. 74

Met in deze uitzending: -Het Nederlandse dj-trio Kriss Kross komt met hun nieuwe nummer 'Seks' op 1 binnen in Spotify. -Fiona Hering laat zien hoe je je eten 3D kunt printen. -Geraldine Kemper trotseert voor het programma 'Stay ... 

RTL Boulevard Afl. 73

Afl. 73

Met in deze uitzending: -De Nederlandse Laura van den Elzen kan niet meer over straat in Duitsland sinds haar deelname aan Deutschland sucht den Superstar. -Alle grote Nederlandse dj's waren gisteren bij de première van de d ... 

RTL Boulevard Afl. 72

Afl. 72

Met in deze uitzending: -Een terugblik met 'Miljoenenjacht'-finalist Folkert. 'GTST'-collega's steken bodyguard Miro hart onder de riem. -Estavana Polman geschrokken van media-aandacht. -Douwe Bob onder de indruk van Franse con ... 

RTL Boulevard Afl. 71

Afl. 71

Met in deze uitzending: -'Campinglife' na vijftien jaar van de buis. -'Holland's Got Talent' weer van start. -Motorbendes houden huis in Rotterdam. 

RTL Boulevard Afl. 70

Afl. 70

Met in deze uitzending: -Goedele Liekens zorgt voor flink wat rode oortjes. -Voetbal Inside-deskundige Jan Boskamp verandert levensstijl voor ziek meisje. -6 maanden cel voor juwelenroof bij prinses Margarita. 

RTL Boulevard Afl. 69

Afl. 69

Met in deze uitzending: -Mainstreet in de studio met groots nieuws. -Eerste beelden documentaire Martin Garrix. K-otic heeft leuk nieuws over de aanstaande reünie. BN'ers zingen met professionals in 'It Takes 2'. 

RTL Boulevard Afl. 68

Afl. 68

Met in deze uitzending: -Vaderlandse pers rukt uit voor zaak-Miljoenenjacht. -Album Zayn Malik breekt alle records. -BN'ers moeten het ontgelden in 'Wat een Poppenkast'. 

RTL Boulevard Afl. 67

Afl. 67

Met in deze uitzending: -Een lach en een traan bij de musical SKY. -Peter R. de Vries werpt een blik op de Holleeder-stukken. -Terug de schoolbanken in met Beau van Erven Dorens. 

RTL Boulevard Afl. 66

Afl. 66

Met in deze uitzending: -Het is haat en nijd in de familie van Mariah Carey. 'RTL Boulevard' heeft de broer van de zangeres gesproken en zijn uitspraken zijn niet mals. Verder: 'Back 2 School' met Beau van Ervens Dorens. De pre ... 

RTL Boulevard Afl. 65

Afl. 65

Met in deze uitzending: -Het leven van een dj gaat niet altijd over rozen. -Paard overleeft nieuwe show Geer en Goor niet. -Katja Schuurman stort zich op nieuwe experimenten in Katja's Bodyscan. 

RTL Boulevard Afl. 64

Afl. 64

Met in deze uitzending: -Presentatoren Idols Lieke en Ruben aan de desk. -Ronnie Flex emotioneel na biergooi-incident. -Gerard Joling en Gordon op bezoek bij Mark Rutte. - Irene Moors over haar eerste programma bij SBS6. 

RTL Boulevard Afl. 63

Afl. 63

Met in deze uitzending: -Seriemoordenaar GTST gevaarlijker dan je denkt. -Johan Cruijff bijzonder trots op Foundation. -Bart van U. heeft gruwelijke details verteld over de moord op zijn zus Loïs. 

RTL Boulevard Afl. 62

Afl. 62

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 61

Afl. 61

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 60

Afl. 60

Met in deze uitzending: -De wereld is in shock: Johan Cruijff is overleden. -Tenniscoach Robin Haase opgepakt voor betrokkenheid bij de dood Koen Everink. -Alle ogen zijn gericht op 'The Passion'! 

RTL Boulevard Afl. 59

Afl. 59

Met in deze uitzending: -Peter R. de Vries geeft update over Brussel. -Nieuwe seizoen 'Idols' vanavond eindelijk van start. -Succesvol jaar Lil'Kleine bekroond. -Wilfred Genee schuift aan met 'gezond' nieuws. 

RTL Boulevard Afl. 58

Afl. 58

Deze uitzending staat in het teken van de aanslagen in Brussel. Zo schuiven de crimedeskundigen John van den Heuvel en Peter R. de Vries aan. Ook royaltydeskundige Marc van der Linden is te gast. Verder een gesprek met de Belgi ... 

RTL Boulevard Afl. 57

Afl. 57

Met in deze uitzending: -'De Kwis-grap Martine Bijl over de schreef'. -Regisseur 'The Passion' in zevende hemel. -Hoge woord is eruit: Carice is zwanger. 

RTL Boulevard Afl. 56

Afl. 56

Met in deze uitzending: -Wildersproces: 'Het moet niet over emoties gaan'. -Britten ontevreden over Kate Middleton. -Linda de Mol barst van de nieuwe ideeën. 

RTL Boulevard Afl. 55

Afl. 55

Met in deze uitzending: -Joran van der Sloot klapt opnieuw uit de school. -Terug- en vooruitblik met oud-kandidaten Idols. -Berget Lewis op podium met superster David Foster. 

RTL Boulevard Afl. 54

Afl. 54

Met in deze uitzending: -Drukke agenda te zwaar voor Jeroen van der Boom? -Douwe Bob en zijn moeder over het Songfestival. -Wie moet 'Temptation Island' vroegtijdig verlaten? 

RTL Boulevard Afl. 53

Afl. 53

Met in deze uitzending: -Arjen Robben openhartiger dan ooit in Duits interview. -Politie toont verdachte die hoofd Amzieb neerlegt. -PSV-fan John van den Heuvel op jacht naar goals. 

RTL Boulevard Afl. 52

Afl. 52

Met in deze uitzending: -Heel Holland Bakt strikt André van Duin. -Voogdijdrama trekt zware wissel op Madonna. -Emoties lopen hoog op bij zaak 'speedbootdrama'. -Nielson geniet nog na van afgeladen HMH. 

RTL Boulevard Afl. 51

Afl. 51

Met in deze uitzending: -André Hazes jr. presenteert trots zijn debuutalbum. -Koning Willem-Alexander en Máxima bezoeken café aanslagen Parijs. -Oranjes steken handen uit de mouwen voor NLdoet. -Fred van Leer leefde ma ... 

RTL Boulevard Afl. 50

Afl. 50

Met in deze uitzending: -Een groots onthaal in Parijs voor ons koningspaar. -Gigi Hadid en Kendall Jenner: modemaatjes en beste vriendinnen. -Gordon, Gerard en Jandino mogen voortaan alles op zaterdag. 

RTL Boulevard Afl. 49

Afl. 49

Met in deze uitzending: -K-otic in de studio over grootse reünie. -Hoofd gevonden in Amsterdam. -Kim Kardashian geeft zich opnieuw bloot. 

RTL Boulevard Afl. 48

Afl. 48

Met in deze uitzending: -De uitreiking van de TV-Beelden 2016: alle hoogtepunten op een rij. -Artsen waarschuwen voor klei-detox van Rens Kroes. -The Voice Kids zorgt voor verbroedering. 

RTL Boulevard Afl. 47

Afl. 47

Met in deze uitzending: -Twee van de drie prinsesjes vieren Koningsdag 2016. -Soapdorp Meerdijk is weer een inwoner rijker. -Mol Klaas is opgelucht dat het hoge woord eruit is. 

RTL Boulevard Afl. 46

Afl. 46

Met in deze uitzending: -Wat vinden muziekkenners van het nieuwe album van Anouk? -Peter R. over mysterieuze dood Koen Everink. -Douwe Bob vertelt over zijn songfestivalinzending. 

RTL Boulevard Afl. 45

Afl. 45

Met in deze uitzending: -Martine Bijl niet in nieuw seizoen 'Heel Holland Bakt'. -Afrojack laat de dromen van jonge talenten uitkomen. -Lil´ Kleine verrast staatssecretaris Martin van Rijn met zijn gouden plaat. 

RTL Boulevard Afl. 44

Afl. 44

Met in deze uitzending: -Repeteren met Nielson voor concert in HMH. -Anouk haalt foto's van kinderen van social media. -Fred van Leer over brute inbraak in zijn huis. 

RTL Boulevard Afl. 43

Afl. 43

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 42

Afl. 42

Met in deze uitzending: -Natúúrlijk alles over de Oscars. -Hoe gaat het nu met brokkenpiloot prinses Alexia? -Daan Boom en Leona Philippo maken zich op voor finale Maestro. 

RTL Boulevard Afl. 41

Afl. 41

Met in deze uitzending: -Guus Meeuwis en zijn Valérie gaan na een huwelijk van veertien jaar uit elkaar. -Pip Pellens onthult de winnende slotscène in Goede Tijden Slechte Tijden. -Wil Boszhard imponeert de cast van 'The ... 

RTL Boulevard Afl. 40

Afl. 40

Met in deze uitzending: -In een notendop: Brit Awards 2016. -Taakstraf en boete voor Ben Saunders na mishandeling verkeersregelaar. -De meest memorabele Oscar-speeches op een rij. 

RTL Boulevard Afl. 39

Afl. 39

Met in deze uitzending: -StukTV met groot nieuws aan de desk. -Media duikt bovenop zaak Camiel Eurlings. -Op de set bij 'Zwarte Tulp'. 

RTL Boulevard Afl. 38

Afl. 38

Met in deze uitzending: -Camiel verantwoordelijk voor mishandeling? -Barry en Noortje schitteren op rode loper. -Nieuwe jury Idols over eerste audities. 

RTL Boulevard Afl. 37

Afl. 37

Met in deze uitzending: -Jan Smit over het grote succes van boyband Klubbb3. -Jolige boel bij Friends-reünie. -Jeroen van Koningsbrugge over het rustige leven in LA. 

RTL Boulevard Afl. 36

Afl. 36

Met in deze uitzending: -Op setbezoek bij Familie Kruys met Linda de Mol. -Sacha Baron Cohen zet Amsterdam op zijn kop. -Het geheim achter de rechtbanktekening. 

RTL Boulevard Afl. 35

Afl. 35

Met in deze uitzending: -John Williams is gesloopt na een nieuw seizoen 'Help, Mijn Man is Klusser!'. -Jan Smit: Klubbb3 is een beetje uit de hand gelopen. -We praten je helemaal bij over de laatste foodtrends.s 

RTL Boulevard Afl. 34

Afl. 34

Met in deze uitzending: -Waarom Klaas Otto opstapte bij No Surrender. -Johnny de Mol laat opnieuw kinderwensen in vervulling gaan. -Op de set bij 'Fuller House'. -Wat heeft Ruben Nicolai met majesteitsschennis? 

RTL Boulevard Afl. 33

Afl. 33

Met in deze uitzending: -Alle hoogtepunten van de Grammy Awards op een rij. –Ook in ons kikkerlandje is het feest met de Buma Awards. -Een Hollands tintje aan de film 'The Revenant'. 

RTL Boulevard Afl. 32

Afl. 32

Met in deze uitzending: -Een feestje: de uitreiking van de Bafta's 2016. -De mannen van StukTV zijn aangehouden door de politie. -Ladies of Soul geven mama Trijntje kracht en energie. 

RTL Boulevard Afl. 31

Afl. 31

Met in deze uitzending: -Marly van der Velden gelooft niet in kuise Playboy. -Ruud Feltkamp waagt zich aan Jackass-stunt. -'Dr. Love' Robert ten Brink blikt vooruit op valentijnsspecial 'All You Need Is Love'. 

RTL Boulevard Afl. 30

Afl. 30

Met in deze uitzending: -Dean Saunders houdt pers weg van broer Ben. -Gerard Ekdom geeft unieke rondleiding in het Amerikaanse Nashville. -Simon Keizer geeft zich bloter dan ooit in Ik & Simon. 

RTL Boulevard Afl. 29

Afl. 29

Met in deze uitzending: -Lil'Kleine geeft voorproefje van debuutalbum. -Dave Vermeulen knalt door na The Voice Of Holland. -Dennis Weening gaat voor Blue-Steel-look. 

RTL Boulevard Afl. 28

Afl. 28

Met in deze uitzending: -De cast van The Passion is druk druk druk met alle voorbereidingen. -Jan Slagter verrast met defensieonderscheiding. -Sterren prikken vorkje bij de Oscar-lunch. 

RTL Boulevard Afl. 27

Afl. 27

Met in deze uitzending: -Chantal Janzen en Gordon hebben elkaar helemaal gevonden. -Armin van Buuren zoekt een nieuwe dancekoning. -Caroline Tensen zoekt belhamels van weleer. 

RTL Boulevard Afl. 26

Afl. 26

Met in deze uitzending: -Laura over 'The Voice Kids'. -Xandra Brood: Toneelstuk Herman mooi eerbetoon. -Carnaval blijkt lucratief feest voor artiesten. 

RTL Boulevard Afl. 25

Afl. 25

Met in deze uitzending: -Floortje Dessing blijft scoren. -Dré Hazes weet zeker dat vader meekijkt. -Lingeriemerk Victoria's Secret onder vuur. 

RTL Boulevard Afl. 24

Afl. 24

Met in deze uitzending: -Gaat omroep MAX-baas Jan Slagter vreemd? -Koppels stellen relatie op de proef in Temptation Island. -Sylvie sleept Rafael voor de rechter. -Dubbel feest voor Marco Borsato bij 100% NL Awards. 

RTL Boulevard Afl. 23

Afl. 23

Met in deze aflevering: -De onthulling van de genomineerden voor de TV-Beelden. -De mannen van Gabbers, Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers, krijgen dansles van choreograaf Marc Forno. -Nick en ... 

RTL Boulevard Afl. 22

Afl. 22

Met in deze uitzending: -Nicky Romero bezoekt Ellie Goulding in Amsterdam. -Winnares Maan en Marco Borsato en de gekte na The Voice. -Sterren trainen voor goededoelenactie Hollandse 100. -Familievete Glennis Grace? 

RTL Boulevard Afl. 21

Afl. 21

Met in deze uitzending: -Manuel Venderbos aan de desk over suikerchallenge. -De finalisten van 'The voice of Holland'zijn in de studio. -Zayn Malik brengt eerste solosingle uit. 

RTL Boulevard Afl. 20

Afl. 20

Met in deze uitzending: -Dré en Roxeanne Hazes toch weer samen op het podium? -Kamer valt over veel te dure concertkaarten. -Sleept Leonardo dan eindelijk die Oscar in de wacht? 

RTL Boulevard Afl. 19

Afl. 19

Met in deze uitzending: -Actie Mattie en Wietze gaat wereldsver. -Katja geniet van voorlezen bij schoolontbijt. -Najib Amhali interviewt Kevin Hart en Ice Cube over 'Ride Along 2'. 

RTL Boulevard Afl. 18

Afl. 18

Met in deze uitzending: -Emotioneel tintje nieuwe film 'Brasserie Valentijn'. -Warm onthaal George Clooney in Amsterdam. -John Williams en Lieke van Lexmond terug naar het jaar 0. 

RTL Boulevard Afl. 17

Afl. 17

Met in deze uitzending: -Eerste niet-hulpprogramma voor John Williams. -Wat hebben Marco Borsato en Justin Bieber gemeen? -Wie wordt de Omroepman van het Jaar 2015? 

RTL Boulevard Afl. 16

Afl. 16

Met in deze uitzending: -Irene Moors reageert op vertrek bij RTL 4. -Sofie over vertrouwenspersoon in 'Wie is De Mol'. -Yannick van de Velde over nieuwe film 'Fissa'. 

RTL Boulevard Afl. 15

Afl. 15

Met in deze uitzending: -Bartho Braat neemt vanavond afscheid van 'GTST'. -BN'ers druk in de weer met vloggen. -De carrière van Sylvester Stallone onder de loep. 

RTL Boulevard Afl. 14

Afl. 14

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 13

Afl. 13

Met in deze uitzending: -Ophef over 'te witte' Oscars. -Nederlandse modellen gewild in het buitenland. -Angstaanjagende première 'Sneekweek'. 

RTL Boulevard Afl. 12

Afl. 12

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 11

Afl. 11

Met in deze uitzending: -Groot nieuws over Ruud Feltkamp. -Guus Meeuwis maakt zich op voor theatertour. -John de Mol breidt imperium uit.