RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Groene Mode is the next best thing

Groene Mode is the next best thing

Afgelopen woensdag hadden we het er al even over dat de kleding van grote modemerken vol zitten met gevaarlijke chemicaliën en het is dus niet zo gek dat verantwoorde, groene kleding steeds populairder wordt. 

RTL Boulevard Ruud Feltkamp terug in GTST

Ruud Feltkamp terug in GTST

Toen GTST begon in 1990, kroop Ruud Feltkamp nog door de box. Nu, 22 jaar later, is Ruud als Noud natuurlijk één van de grootste hunks uit de serie en hij geniet nog steeds met volle teugen van alle aandacht. 

RTL Boulevard Black Friday legt de VS lam

Black Friday legt de VS lam

Het is de dag na de traditionele Amerikaanse feestdag Thanksgiving en dan slaan Amerikanen massaal aan het shoppen. 

RTL Boulevard Prominenten bij Top 2000 Stemfinaledag

Prominenten bij Top 2000 Stemfinaledag

De Top 2000 van Radio 2 is al jaren een evenement waar je eigenlijk niet omheen kan. Vandaag is de allerlaatste dag om te stemmen en tal van prominente Nederlanders kwamen opdraven voor de live-uitzending. 

RTL Boulevard BN'ers stemmen op de Top 2000

BN'ers stemmen op de Top 2000

In December wordt de Radio 2 Top 2000 bekendgemaakt. Wij vroegen Jan Smit, John Williams, Sabine Uitslag en Daniël Dekker welk liedje zij graag op nummer 1 in de Top 2000 zouden willen zien. 

RTL Boulevard Ruud Feltkamp moest er weer even in komen

Ruud Feltkamp moest er weer even in komen

Vakantie op Bali, road trip met vrienden, beetje uitslapen. Maar nu is Ruud Feltkamp terug op de set van Goede Tijden Slechte Tijden en dat betekent keihard arbeiden! Dat valt dan ook niet mee. 

RTL Boulevard John Williams en Stef Bos gaan los

John Williams en Stef Bos gaan los

Vandaag waren John Williams en Stef Bos te gast bij Radio 2 voor de Top 2000. Door alle hits die voorbij kwamen, konden ze het niet weerstaan om de heupen eens flink los te gooien. 

RTL Boulevard Laura Jansen krijgt Zilveren Harp

Laura Jansen krijgt Zilveren Harp

Eindelijk mag het bekend worden: Laura Jansen en Django Wagner zijn twee van de winnaars van de Zilveren Harpen van dit jaar! 

RTL Boulevard Fiona krijgt Grand Seigneur prijs uitgereikt

Fiona krijgt Grand Seigneur prijs uitgereikt

Vandaag was een wel heel bijzondere dag voor onze Fiona Hering. Ze mocht de Grand Seigneur, oftewel de belangrijkste oeuvreprijs voor de modebranche in ontvangst nemen. Wij spraken niet alleen Fi over deze speciale dag, maar oo ... 

RTL Boulevard Renate Verbaan voor UNICEF

Renate Verbaan voor UNICEF

Iedereen zet zich deze week in om Unicef te helpen de kindersterfte terug te dringen. Elke dag sterven er onnodig 19.000 kinderen. Unicef kent veel ambassadeurs, waaronder ook Renate Verbaan. 

RTL Boulevard Natasja Froger over neptwitter

Natasja Froger over neptwitter

Met de komst van social media houdt iedereen elkaar op de hoogte van wat ze de hele dag doen. Voor bekend Nederland is het alleen wel effe slikken als blijkt dat het digitale plaatje niet helemaal klopt. Linda de Mol, Martijn K ... 

RTL Boulevard Jim en Bettina ouders geworden

Jim en Bettina ouders geworden

Vandaag is er blij nieuws voor Jim en Bettina! 

RTL Boulevard Interview Tyler Hamilton

Interview Tyler Hamilton

Deze zomer viel het doek voor Lance Armstrong. Mede door getuigenissen van zijn oud-ploeggenoten werd de wielrenner ontmaskerd als dopinggebruiker. Eén van die ploeggenoten, Tyler Hamilton, doet zijn verhaal in het boek 'D ... 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland 

RTL Boulevard Afl. 234

Afl. 234

Special actieweek onder het motto van de `UNICEF´-actie `We gaan voor nul´. Iedere dag sterven wereldwijd 19.000 kinderen. Ze sterven door oorzaken die eenvoudig te voorkomen zijn. Met simpele middelen als vaccinaties, mu ... 

RTL Boulevard Aanpak Kickboksgala's Hoorn

Aanpak Kickboksgala's Hoorn

De reputatie van de kickbokssport heeft een nieuwe dreun gekregen met het dodelijke schietincident in Zijtaart vorige week zondag. Eerder vonden soortgelijke ongeregeldheden plaats in Amsterdam en Hoorn. En nu proberen deze gem ... 

RTL Boulevard Annet Malherbe op set Aaf

Annet Malherbe op set Aaf

Annet Malherbe kennen we natuurlijk allemaal van haar glansrol Willemijn uit Gooische Vrouwen. Sindsdien heeft ze niet stilgezeten. Na rolletjes in de Marathon, Alleen maar nette mensen en uiteraard Moeder ik wil bij de revue w ... 

RTL Boulevard Jasper S. voorgeleid aan rechter-commissaris

Jasper S. voorgeleid aan rechter-commissaris

Zoals verwacht blijft Jasper S., de verdachte in de moord op Marianne Vaatstra, zitten waar ie zit... 

RTL Boulevard Bekendmaking Zilveren Harpen voor Laura Jansen & Django Wagner

Bekendmaking Zilveren Harpen voor Laura Jansen & Django Wagner

Lenny Kuhr, Herman Brood, André Hazes, Krezip, Ali. B en vorig jaar Caro Emerald, allemaal winnaars van DE aanmoedigingsprijs van de Nederlandse muziek, de Zilveren Harp. 

RTL Boulevard Annet Malherbe stort zich op moederrol

Annet Malherbe stort zich op moederrol

Wie Annet Malherbe vooral kent als de corpulente Willemijn uit Gooische Vrouwen moet bij de start van de nieuwe serie Aaf waarschijnlijk twee keer kijken om haar te herkennen. De actrice viel maar liefst 40 kilo af! 

RTL Boulevard Racoon had moeite met Nederlandstalig nummer

Racoon had moeite met Nederlandstalig nummer

Voor de nieuwe film Alles Is Familie heeft Kim van Kooten aan Racoon gevraagd om een hartverscheurende titelsong te schrijven. Dit deden de mannen graag, maar er was één obstakel: het moest Nederlandstalig worden. 

RTL Boulevard De moord op John F. Kennedy

De moord op John F. Kennedy

49 jaar geleden, op 22 november 1963, werd de president van de Verenigde Staten vermoord. John F. Kennedy reed met zijn vrouw in een limousine over Dealey Plaza, waar hij doodgeschoten werd. 

RTL Boulevard Roel Geeraedts in de Gazastrook

Roel Geeraedts in de Gazastrook

Midden-Oosten-correspondent Roel Geeraedts bevindt zich momenteel voor RTL Nieuws in het weer opgelaaide conflict tussen Israël en de Palestijnen in de Gazastrook te verslaan. 

RTL Boulevard Daphne oliebollenkraam voor Unicef

Daphne oliebollenkraam voor Unicef

Iedereen zet zich deze week in om Unicef te helpen kindersterfte terug te dringen. Elke dag sterven er wereldwijd 19.000 kinderen en met simpele middelen als vaccinaties en schoon drinkwater kunnen wij deze kinderen helpen over ... 

RTL Boulevard Andre Rieu over Jermaine Jackson

Andre Rieu over Jermaine Jackson

Andre Rieu had afgelopen maandag een wel heel bijzonder ontmoeting. Na zijn optreden in Antwerpen wilde niemand minder dan Jermaine Jackson hem graag de hand schudden... 

RTL Boulevard Anne-Marie Jung babybezoek

Anne-Marie Jung babybezoek

Anne-Marie Jung is begin oktober bevallen van haar dochtertje Sue. De eerste maand in de poepluiers is voorbij en dus is het tijd voor een babybezoekje. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland 

RTL Boulevard Afl. 233

Afl. 233

Special actieweek onder het motto van de `UNICEF´-actie `We gaan voor nul´. Iedere dag sterven wereldwijd 19.000 kinderen. Ze sterven door oorzaken die eenvoudig te voorkomen zijn. Met simpele middelen als vaccinaties, mu ... 

RTL Boulevard Gadgets met Colin

Gadgets met Colin

Of je nou Sinterklaas of Kerstmis of allebei viert: die cadeautjes moeten we toch kopen. En misschien heeft Colin van Hoek van Nu.nl wel tips! 

RTL Boulevard Blue Jeans tentoonstelling

Blue Jeans tentoonstelling

Het is het favoriete kloffie van veel mensen en elk seizoen aanwezig op de catwalk. We hebben het hier over de spijkerbroek. De Jeans bestaat al bijna 150 jaar en de stof al zo'n 350 jaar. De hoogste tijd voor een tentoonst ... 

RTL Boulevard Interview Maud Welzen

Interview Maud Welzen

Amper twee weken geleden schitterde ze zij aan zij met Doutzen Kroes en Bregje Heinen in de show van Victoria's Secret. We hebben het over de 19-jarige Maud Welzen die als model keihard aan de weg timmert. Wij spraken haar ... 

RTL Boulevard Tineke de Nooij woest

Tineke de Nooij woest

Een flinke rel vandaag tussen Gordon en Tineke de Nooij. 

RTL Boulevard Johan Derksen begint eigen kledinglijn

Johan Derksen begint eigen kledinglijn

Johan Derksen werd in 2005 door Esquire nog verkozen tot 'slechts geklede man', maar dat weerhoudt de Voetbal International-coryfee er niet van om een eigen kledinglijn te beginnen. 

RTL Boulevard Musical Shrek wordt verlengd

Musical Shrek wordt verlengd

Goed nieuws voor de cast van de musical Shrek. Er wordt verlengd!! 

RTL Boulevard Daphne Deckers oliebollenkoningin

Daphne Deckers oliebollenkoningin

Daphne is voor UNICEF oliebollen gaan verkopen bij het tuincentrum in Almere. En ze blijkt er nog ontzettend goed in te zijn ook! 

RTL Boulevard Koningin Elizabeth en prins Philip 65 jaar getrouwd

Koningin Elizabeth en prins Philip 65 jaar getrouwd

Koningin Elizabeth heeft nog maar net haar diamanten regeringsjubileum er opzitten of het is al tijd voor het volgende feestje! Ze is maar liefst 65 jaar getrouwd met prins Philip! 

RTL Boulevard De kledingkast van... Johan Derksen

De kledingkast van... Johan Derksen

Altijd al eens willen zien hoe het ochtendritueel van Johan Derksen er ongeveer uitziet? Hij leidt ons rond door zijn walk-in closet! 

RTL Boulevard Johan: 'Laat mij lekker slecht gekleed zijn!'

Johan: 'Laat mij lekker slecht gekleed zijn!'

Johan Derksen brengt zijn eigen kledinglijn op de markt. Dit nadat hij uitgeroepen werd als 'slechtst geklede man van Nederland.' Johan was niet blij en slaat nu terug. 

RTL Boulevard Maud deelde podium met Rihanna en Justin Bieber

Maud deelde podium met Rihanna en Justin Bieber

De Nederlandse Maud Welzen liep onlangs samen met Doutzen Kroes de Victoria's Secret Fashion Show. Het model deelt haar ervaringen met RTL Boulevard. 

RTL Boulevard Justine Pelmelay weer in ziekenhuis

Justine Pelmelay weer in ziekenhuis

Justine Pelmelay is opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. De artsen weten nog niet precies wat Justine mankeert, vermoedelijk gaat het om inwendige bloedingen. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Korte nieuwtjes uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard Anouk bezoekt dorpen voor Unicef

Anouk bezoekt dorpen voor Unicef

Iedereen zet zich deze week in om Unicef te helpen de kindersterfte terug te dringen. Elke dag sterven er onnodig 19.000 kinderen. 

RTL Boulevard Marjolein Keuning terug in GTST

Marjolein Keuning terug in GTST

Actrice Marjolein Keuning is twee maanden uit beeld geweest in GTST. Nu is ze weer terug als Maxime Sanders. Marjolein vertelt over haar afwezigheid en terugkomst. 

RTL Boulevard Ronald en Bartina over Bartina's ziekte

Ronald en Bartina over Bartina's ziekte

Ronald Koeman en zijn vrouw Bartina maakten zware tijden mee toen ze vocht tegen borstkanker. Ronald stond toen niet onder contract bij een club en dat kwam achteraf goed uit want zo kon hij een steun zijn voor het hele gezin. 

RTL Boulevard Kate zwanger?

Kate zwanger?

De geruchten worden steeds sterker; Kate en William zouden een kindje verwachten. 

RTL Boulevard Willem-Alexander en Maxima in Brazilië

Willem-Alexander en Maxima in Brazilië

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn deze week in Brazilië op economische handelsmissie. En er is bijna geen tijd om adem te halen, zo vol zit het programma... 

RTL Boulevard Afl. 232

Afl. 232

Special actieweek onder het motto van de `UNICEF´-actie `We gaan voor nul´. Iedere dag sterven wereldwijd 19.000 kinderen. Ze sterven door oorzaken die eenvoudig te voorkomen zijn. Met simpele middelen als vaccinaties, mu ... 

RTL Boulevard Première Alles Is Familie

Première Alles Is Familie

Na vijf jaar is eindelijk het zusje van Alles Is Liefde op het witte doek te bewonderen. De grootste film van het jaar ging gisteravond in première en opnieuw schittert er een waanzinnige sterrencast in de nieuwe film van Kim ... 

RTL Boulevard Pieter van Vollenhoven dubbele longontsteking

Pieter van Vollenhoven dubbele longontsteking

Gisteren was er opmerkelijk nieuws over prins Friso en vandaag helaas slecht nieuws bij de Van Vollenhovens. 

RTL Boulevard Erica Terpstra in Wie Van De 3

Erica Terpstra in Wie Van De 3

Na het succes van Erica Op Reis komt Erica Terpstra nu weer op tv. 

RTL Boulevard Sanne Wallis de Vries spijt van BZV-persiflage

Sanne Wallis de Vries spijt van BZV-persiflage

Sanne Wallis de Vries heeft spijt van de Boer Zoekt Vrouw-persiflage-act die ze gisteren deed in De Wereld Draait Door. 

RTL Boulevard Anouk Smulders collecteert voor UNICEF

Anouk Smulders collecteert voor UNICEF

Anouk Smulders steekt de handen uit de mouwen voor UNICEF. Voor de actie We Gaan Voor 0 collecteert ze in dorpjes met 19.000 inwoners. 

RTL Boulevard Britt en Ymke bij de dietiste

Britt en Ymke bij de dietiste

Britt Dekker is dol op snacks, met name frikadellen. Dat te veel en te vaak vet eten een aanslag is op je cholesterol en zelfs kan leiden tot een herseninfarct, is even schrikken. Want ja. Wat als je niet meer kunt denken? 

RTL Boulevard Rihanna doopt Londen in kerstsfeer

Rihanna doopt Londen in kerstsfeer

Superster Rihanna streek maandag in Londen neer met haar 777 minitoernee en dompelde Londen vanaf het podium onder in kerstsfeer. 

RTL Boulevard Sterren lopen uit voor premiere Alles is Familie

Sterren lopen uit voor premiere Alles is Familie

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Backstage met Doutzen Kroes bij Vogue

Backstage met Doutzen Kroes bij Vogue

Doutzen Kroes is trots dat ze de cover van de Nederlandse Vogue siert. Hier de beelden van de shoot. 

RTL Boulevard Actieweek Unicef van start

Actieweek Unicef van start

Vandaag is de aftrap van onze speciale Unicef actieweek, want we gaan keihard ouderwets actie voeren! 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Korte nieuwtjes uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard Terugblik Boer Zoekt Vrouw

Terugblik Boer Zoekt Vrouw

Ruim 4,1 miljoen mensen zaten gisteren aan de buis gekluisterd en zagen dat cupido drie keer raak heeft geschoten in Boer Zoekt Vrouw. Wij spraken vandaag een smoorverliefde Henk en Fiona & Martin en Wilma. 

RTL Boulevard Prinsesjes bij Sinterklaasintocht

Prinsesjes bij Sinterklaasintocht

Sinterklaas is weer in het land! Vooral in Scheveningen werd de Goedheiligman warm onthaald: daar was namelijk niemand minder dan prinses Maxima met haar drie dochtertjes. 

RTL Boulevard Marie Claire reikt Prix de la Mode uit

Marie Claire reikt Prix de la Mode uit

Glossy magazine Marie Claire reikt vandaag voor de zesde keer de Prix de la Mode uit. 

RTL Boulevard Afl. 231

Afl. 231

Special actieweek onder het motto van de `UNICEF´-actie `We gaan voor nul´. Iedere dag sterven wereldwijd 19.000 kinderen. Ze sterven door oorzaken die eenvoudig te voorkomen zijn. Met simpele middelen als vaccinaties, mu ... 

RTL Boulevard Doutzen Kroes op cover Nederlandse Vogue

Doutzen Kroes op cover Nederlandse Vogue

Onze eigen Doutzen Kroes staat op de decembercover van de Nederlandse Vogue. 

RTL Boulevard Barbara Barend wordt weer moeder

Barbara Barend wordt weer moeder

Barbara Barend beviel in 2011 al van zoontje Sep en maandag heeft ze weer goed nieuws... Ze wordt weer moeder! 

RTL Boulevard Kippenvelconcert met Linda de Mol

Kippenvelconcert met Linda de Mol

Gisteren trilde de HMH op zijn grondvesten tijdens het speciale LINDA.KIPPENVEL-concert dat werd gehouden ter ere van van de 100e LINDA. die dinsdag uitkomt. De speciale Linda-boyband en vele gastartiesten zorgden voor een spet ... 

RTL Boulevard Prins Friso vertoont tekenen van bewustzijn

Prins Friso vertoont tekenen van bewustzijn

Vandaag heeft de RVD sinds lange tijd een uitspraak gedaan over de gezondheidstoestand van Prins Friso. 

RTL Boulevard Aanhouding in zaak Marianne Vaatstra

Aanhouding in zaak Marianne Vaatstra

Er is een honderd procent DNA-match in de moordzaak van Marianna Vaatstra. 

RTL Boulevard Premièredag Alles Is Familie: Preview!

Premièredag Alles Is Familie: Preview!

Maandagavond is de grote première van Alles Is Familie, de opvolger van Alles Is Liefde. RTL Boulevard staat natuurlijk aan de rode loper, dat zie je morgen in de uitzending. Nu alvast een preview! 

RTL Boulevard Justin Bieber ruilt Selena in tijdens AMA's

Justin Bieber ruilt Selena in tijdens AMA's

Zondagavond vonden in Los Angeles de veertigste editie van de American Music Awards plaats. Voorheen verscheen Justin Bieber op elke rode loper met Selena Gomez aan zijn zijde, maar dit keer werd ze ingeruild voor haar ex-schoo ... 

RTL Boulevard Het Linda Kippenvelconcert

Het Linda Kippenvelconcert

Zondagavond vond in Amsterdam het Linda Kippenvelconcert plaats. Naast de vele lezeressen waren er ook veel vrienden en collega's van Linda de Mol aanwezig. 

RTL Boulevard Boerderij verdachte zaak-Vaatstra doorzocht

Boerderij verdachte zaak-Vaatstra doorzocht

In de moordzaak van Marianne Vaatstra heeft de politie een 44-jarige man aangehouden die naar voren is gekomen uit het grootschalige DNA-onderzoek. De politie doet onderzoek op en rond de boerderij van de verdachte. 

RTL Boulevard Entertainment weekoverzicht: Wat deden de sterren?

Entertainment weekoverzicht: Wat deden de sterren?

Waar was het feestje? Nou hier was het feestje. Robert Pattinson en Kristen Stewart schreden over rode lopers voor de nieuwe Twilight-film en Psy houdt de gemoederen bezig.