RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Marco Borsato over zijn poliep

Marco Borsato over zijn poliep

Het lijkt er op dat je er als Nederlandse zanger niet meer bij hoort zonder een poliep op je stembanden. Ook Marco Borsato is de pineut is, het weekend sprak RTL Boulevard de zanger over hoe het ervoor staat met zijn stem. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

De laatste shownieuwtjes uit binnen- en buitenland van maandag 1 augustus 2011. 

RTL Boulevard Markt Tuitert over geboorte dochter

Markt Tuitert over geboorte dochter

Mark Tuitert en zijn vrouw Helen zijn de ouders geworden van een dochtertje. RTL Boulevard heeft de kersverse vader aan de telefoon. 

RTL Boulevard De trends in koffie

De trends in koffie

Cappuccino, espresso of latte macchiato; ook in Nederland wordt het koffie drinken steeds populairder. En dan hebben we 't niet over de zwarte prut die uit 't huis-tuin-keuken apparaat komt, maar de echte barista-koffi ... 

RTL Boulevard Backstage bij Hans Klok

Backstage bij Hans Klok

Hans Klok z'n nieuwe show Circus Hurricane ging premiere. Voorafgaand nam hij RTL Boulevard mee backstage in theater Carré. Maar zo'n cameraploeg in je nek is best lastig als je je trucs geheim wil houden. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard 'Echt Meisje' Ymke gewond?

'Echt Meisje' Ymke gewond?

Nederland werd het weekend opgeschrikt door heftige foto's van Ymke (Echte Meisjes in de Jungle) op Twitter. Vriendin Britt plaatste een foto van Ymke op brancard! 

RTL Boulevard Nu ook talentshow voor kappers

Nu ook talentshow voor kappers

Na zang-, dans- en ontwerptalentenjachten gaan nu de kappers met elkaar de strijd aan. In het nieuwe programma Next Hair Guru vechten ze voor de felbegeerde titel 'De beste haarstylist van Nederland'. 

RTL Boulevard Noorse royals herdenken drama

Noorse royals herdenken drama

In Oslo zijn bij een herdenkingsbijeenkomst de namen en woonplaatsen van de 77 slachtoffers van de aanslagen voorgelezen. Hierbij waren onder andere koning Harald en kroonprins Haakon aanwezig. 

RTL Boulevard Koninklijk huwelijk Zara en Mike

Koninklijk huwelijk Zara en Mike

Zaterdag 30 juli rukte heel koninklijk Engeland uit voor de trouwpartij van de eerste kleindochter van Queen Elizabeth en de dochter van prinses Anne Zara Phillips en rugbyspeler Mike Tindall. De twee beloofden elkaar eeuwige ... 

RTL Boulevard Justin Bieber doet aan Coneing

Justin Bieber doet aan Coneing

Justin Bieber, het 17-jarige tieneridool heeft tussen optredens en promotours door, nog genoeg tijd over om mee te doen aan de nieuwe internetrage: Coneing! 

RTL Boulevard Bracha van Doesburgh ontwerpt collectie

Bracha van Doesburgh ontwerpt collectie

Bracha van Doesburg is aan 't ontwerpen geslagen. Ze heeft een collectie van 9 stuks gemaakt voor Maison de Bonneterie. 

RTL Boulevard Smurfen in 3D op witte doek

Smurfen in 3D op witte doek

Zondagochtend vroeg ging de Nederlandse versie van de nieuwe Smurfenfilm in premiere. En dat was doorbijten geblazen voor bekende ouders en hun kinderen. 

RTL Boulevard Marco Borsato vertelt over poliep

Marco Borsato vertelt over poliep

Vorige week wordt bekend dat Marco Borsato een poliep op zijn stembanden heeft. De zanger is behoorlijk aangeslagen. RTL Boulevard sprak hem dit weekend. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Korte nieuwtjes over entertainment 

RTL Boulevard Kim Kardashian gaat trouwen

Kim Kardashian gaat trouwen

Kim gaat trouwen en het lijkt er op dat behoorlijk druk gaat worden. 

RTL Boulevard Amy Winehouse nooit eerder vertoond beeld van MTV

Amy Winehouse nooit eerder vertoond beeld van MTV

Amy Winehouse heeft in haar korte leven veel interviews gegeven, waarvan tientallen aan de muziekzender MTV. Als tribute aan de legendarische zangeres, zenden zij morgenavond om 19:05 een speciaal eerbetoon uit, mét nooit eerd ... 

RTL Boulevard Nicolette van Dam is zwanger!

Nicolette van Dam is zwanger!

Het grote nieuws van vandaag...Nicolette van Dam is zwanger! De 26-jarige presentatrice verwacht samen met vriend Bas haar eerste spruit! 

RTL Boulevard Book Crown Juwellery

Book Crown Juwellery

Een koningin, daar hoort een kroontje bij! Toch denkt onze Beatrix daar heel anders over. Sterker nog, ze heeft dat loeizware ding zelfs nog nooit opgehad... In het boek Crown Jewellery worden deze en andere kroonjuwelen-feiten ... 

RTL Boulevard David Beckham praat voor het eerst over zijn dochter Harper Seven

David Beckham praat voor het eerst over zijn dochter Harper Seven

Drie weken geleden is het mannenhuishouden van Victoria en David Beckham opgevrolijkt door hun eerste dochtertje Harper Seven! Omdat er toch geld verdiend moet worden, is David alweer druk aan 't voetballen. En de trotse va ... 

RTL Boulevard Prins Ernst van Hannover ernstig ziek

Prins Ernst van Hannover ernstig ziek

Het gaat niet goed met de gezondheid van Prins Ernst August van Hannover. 

RTL Boulevard K3 in studio over alice in Wonderland

K3 in studio over alice in Wonderland

Zondag is het dan zover, de allereerste 3D musical ter wereld gaat in premiere. En de hoofdrol is voor K3. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Zara Philips gaat bijna trouwen

Zara Philips gaat bijna trouwen

De Britten worden de afgelopen tijd om de oren geslagen met slecht nieuws. Met alle afluisterschandalen en tragische sterfgevallen zouden we bijna vergeten dat er ook vrolijk nieuws is! Morgen treden royal Zara Philips, dochter ... 

RTL Boulevard Ruud Feltkamp in New York

Ruud Feltkamp in New York

Soapie Ruud Feltkamp verveelt zich geen seconde. Wij bezochten hem in New York waar hij een beetje de toerist uit hangt, maar ook keihard aan de slag gaat. 

RTL Boulevard Jan Kooijman bij Q Music

Jan Kooijman bij Q Music

Q-music maakt deze zomer gebruik van verrassende vakantiekrachten. Vandaag is het de beurt aan Jan Kooijman om een uur lang de DJ te spelen. 

RTL Boulevard Social Media en mediacode

Social Media en mediacode

We hadden het gister al over de foto van Beatrix op twitter, die zich uitleefde in de Gucci outlet store. Die foto mogen wij dus niet laten zien! Maar waarom niet? en waar mag het dan wel? 

RTL Boulevard Social Media en mediacode

Social Media en mediacode

We hadden het gister al over de foto van Beatrix op twitter, die zich uitleefde in de Gucci outlet store. Die foto mogen wij dus niet laten zien! Maar waarom niet? en waar mag het dan wel? 

RTL Boulevard Johnny Hoes afscheid voor fans en artiesten

Johnny Hoes afscheid voor fans en artiesten

Collega's, fans, familie en vrienden brachten Johnny Hoes gisterenavond zijn laatste groet 

RTL Boulevard Radio 538 van RTL naar Talpa

Radio 538 van RTL naar Talpa

John de Mol gaat weer wat schaakstukken verplaatsen op zijn grote spelbord dat de nederlandse media heet. Zijn zakelijke belang in RTL gaat hij namelijk van de hand doen en in ruil daarvoor krijgt hij Radio538 terug van RTL. 

RTL Boulevard Bieroorlog Heineken vs. Olm

Bieroorlog Heineken vs. Olm

Terwijl we rustig op het terras (als het weer het toelaat) zitten te genieten van ons biertje, hebben we geen benul dat de brouwerijen Heineken en Olm oorlog voeren met elkaar. 

RTL Boulevard Sinterklaasfilms battle

Sinterklaasfilms battle

Sinterklaas is weer in het land! het is hartje zomer en de goedheiligman schreeuwt al om aandacht omdat twee filmproducenten hun eigen Sintfilm willen pluggen en dat levert strijd op. 

RTL Boulevard Gaga in tranen bij SYTYCD US

Gaga in tranen bij SYTYCD US

In Nederland hebben wijJan Kooijman als hoogtepunt in So You Think You Can Dance, maar in Amerika wordt de kijker getrakteerd op gastoptredens die toch een iets ander calliber hebben. 

RTL Boulevard Gerard Joling's henna-tattoo roadtrip

Gerard Joling's henna-tattoo roadtrip

Gisteren vertelde Gerard Joling ons al hoe een onschuldige henna-tattoo voor een enorme allergische reactie heeft gezorgd. Zo heftig zelfs dat ie halsoverkop terug moest naar een Nederlandse arts. Rond middernacht kwam hij aan ... 

RTL Boulevard Ferry Doedens gaat verhuizen

Ferry Doedens gaat verhuizen

GTST acteur Ferry Doedens verveelt zich geen moment tijdens zijn vakantie. Vandaag stond er een verhuizing van Haarlem naar Amsterdam op de planning. 

RTL Boulevard Entertainment nieuwtjes

Entertainment nieuwtjes

De laatste nieuwtjes 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Navy SEAL Team 6

Navy SEAL Team 6

Het Navy SEAL's Team 6 is de mysterieuze elite-eenheid die Bin Laden het zwijgen oplegde. De mannen opereren onder de radar en doen normaal gesproken nooit hun mond open over de geheime missies. Toch is er nu eentje die we ... 

RTL Boulevard Denise Richards over Charlie Sheen

Denise Richards over Charlie Sheen

Actrice Denise Richards maakte eind 2006 een eind aan haar huwelijk met Charlie Sheen. Nu 5 jaar later schrijft ze een biografie en daar hoort natuurlijk ook alle sleeze en dirt van d'r relatie met d'r bizarre ex in. 

RTL Boulevard Kamermeisje DSK had geen kwade bedoelingen

Kamermeisje DSK had geen kwade bedoelingen

Het kamermeisje dat voormalig IMF-topman Dominique Strauss-Kahn van verkrachting beschuldigt is ten onrechte neergezet als een geldbeluste opportuniste. Tenminste, dat zegt haar advocaat na het uitvoerig beluisteren van geluid ... 

RTL Boulevard Breivik en het Noorse rechtssysteem

Breivik en het Noorse rechtssysteem

Noorwegen trilt nog na van het bloedbad dat daar afgelopen vrijdag werd aangericht. De pers jaagt op al 't nieuws over de aanstichter van dit drama: Anders Breivik. Maar zijn advocaat Geir Lippestad kan eigenlijk wel een cu ... 

RTL Boulevard Zoon Johnny Hoes over zijn vader

Zoon Johnny Hoes over zijn vader

Vanavond staan fans en collega's stil bij de dood van zanger Johnny Hoes. Zijn zoon Adri-jan zit vol verdriet maar wil er koste wat kost een mooie avond van maken. 

RTL Boulevard Eerste repetitiedag Daddy Cool

Eerste repetitiedag Daddy Cool

Kim-Lian van der Meij is niet bepaald het schoolvoorbeeld van een thuisblijfmoeder. Na de bevalling van haar tweede kindje had ze gelijk Legally Blonde. Een paar weken vrij zou dus wel lekker zijn...maar nee. Inmiddels heeft z ... 

RTL Boulevard Spoedbehandeling Gerard Joling

Spoedbehandeling Gerard Joling

Gisteravond kwam Gerard Joling met gierende banden terug uit Frankrijk en bracht gelijk een spoedbezoek aan zijn dermatoloog voor zijn ontstoken henna-nachtmerrie. 

RTL Boulevard Trailer New Year's Eve

Trailer New Year's Eve

De romantische komedie New Year's Eve met onder andere Jessica Biel, Robert De Niro, Zac Efron, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank en Sarah Jessica Parker. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Ali B in het theater en over zijn zoontje(s)

Ali B in het theater en over zijn zoontje(s)

Ali B staat met zijn nieuwe theatershow "Ali B geeft antwoord" in het theater. Hij vertelt openhartig over al z'n twijfels in het leven. Zo twijfelt hij ook of hij wel antwoord moet geven op de vraag hoe het met z&# ... 

RTL Boulevard Winkel Jan Smit gaat sluiten

Winkel Jan Smit gaat sluiten

De winkel van Jan Smit gaat sluiten. Want de meerderheid van de klanten koopt via internet en daarom is de winkel dus overbodig geworden. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Amy Winehouse Fashionicoon

Amy Winehouse Fashionicoon

De dood van de 27-jarige Amy Winehouse laat niet alleen een gapend gat achter in de muziekindustrie, ook de modewereld treurt om een stijlicoon. De Britse zangeres maakte de jaren 60 lekker punk en schopte het zelfs tot muse va ... 

RTL Boulevard Arie Boomsma over Over de Streep

Arie Boomsma over Over de Streep

Voor het nieuwe KRO programma Over de Streep gaat Arie Boomsma back to school. In zijn nieuwe show probeert hij pestkoppen en pispaaltjes dichter bij elkaar te brengen. 

RTL Boulevard Ronald Kolk ontwerpt kleding drummer Prince

Ronald Kolk ontwerpt kleding drummer Prince

Na twee succesvolle optredens in de Melkweg deze week heeft Prince gisteren ook nog een bomvolle Ahoy op zijn kop gezet. 

RTL Boulevard Tommie Christiaan doet het met medespeelster Zorro

Tommie Christiaan doet het met medespeelster Zorro

De liefde tussen Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof op het podium in Zorro, is sinds een paar maanden niet meer gespeeld. De twee musicalacteurs zijn tot over hun oren verliefd op elkaar! 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Touch Screen Restaurant Tafels

Touch Screen Restaurant Tafels

Guerilla dining, E-tables...dankzij de moderne techniek wordt uit eten gaan steeds moderner, spannender en zelfs makkelijker. 

RTL Boulevard Film Horrible Bosses

Film Horrible Bosses

In de nieuwe Hollywoodfilm Horrible Bosses laten Jennifer Aniston, Colin Farrell en Kevin Spacey zich van een hele andere kant zien. Als nachtmerries van bazen maken ze hun werknemers het leven zuur. 

RTL Boulevard Ali B. over Op Volle Toeren Deel 2

Ali B. over Op Volle Toeren Deel 2

Het programma Op Volle Toeren leverde Ali B. en z'n rapvrienden een eervolle vermelding bij de uitreiking van de Zilveren Nipkowschijf. De TROS is druk bezig met een tweede seizoen, maar met welke grote artiesten... 

RTL Boulevard Gerard Joling heeft ontsteking door henna tatoo

Gerard Joling heeft ontsteking door henna tatoo

Gerard Joling is lekker op vakantie in Cannes, alleen is die een stuk minder leuk gee?indigd dan dat ie begon. 

RTL Boulevard Documentaire God Save My Shoes

Documentaire God Save My Shoes

Schoenen, en dan het liefst een mooi paar hakken. Heel wat vrouwen zijn er helemaal verslaafd aan. 

RTL Boulevard Amy Winehouse's vader speech op begrafenis

Amy Winehouse's vader speech op begrafenis

Gisteren is Amy Winehouse, in aanwezigheid van vrienden en familie gecremeerd. We lieten gisteren al de eerste beelden zien. Vandaag is de afscheidsspeech van haar vader, Mitch, bekend geworden. 

RTL Boulevard De '27 club' vol legendes

De '27 club' vol legendes

Niet alleen Amy Winehouse stief op haar 27ste. Diverse legendarische artiesten waaronder Jimi Hendrix gingen haar voor. 

RTL Boulevard Bracha van Doesburgh over haar huwelijk

Bracha van Doesburgh over haar huwelijk

Bracha van Doesburgh trouwde op 4 juli 2011 met Daan Schuurmans. Zelden praat de actrice over haar privéleven, maar aan RTL Boulevard vertelt ze hoe haar trouwdag was. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Verschillende showbizznieuwtjes uit binnen- en buiteland. 

RTL Boulevard Voorstelling Claus naar Curacao

Voorstelling Claus naar Curacao

De voorstelling Claus rond het leven van prins Claus verhuist van Amsterdam naar Curacao. 

RTL Boulevard Musicalhoofdrol Jack van Gelder

Musicalhoofdrol Jack van Gelder

Na een paar kleine musicalrollen, begint deze zomer het echte grote werk voor sportliefhebber Jack van Gelder. Hij speelt de hoofdrol in de bekende musical The Producers. 

RTL Boulevard Wouter Bos doet boekje open

Wouter Bos doet boekje open

Het programma In De Ziel gaat weer van start. Dit keer met politici. RTL Boulevard heeft een voorproefje van Wouter Bos die openhartig vertelt aan presentator Koen van Brake. 

RTL Boulevard Reallife promo Nederlands filmfestival

Reallife promo Nederlands filmfestival

Elk jaar neemt het Nederlands Filmfestival een commercial op om het festival te promoten. Dit jaar wordt het wel een heel bijzonder filmpje, waarin een nietsvermoedende voorbijganger de hoofdrol krijgt. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Noorse royals tonen medeleven

Noorse royals tonen medeleven

Het Noorse Koningshuis toont hun medeleven na de afschuwelijk aanslag in Oslo. Dit gaat gepaard met de nodige emoties. 

RTL Boulevard Tribute Concert Michael Jackson

Tribute Concert Michael Jackson

De familie van Michael Jackson vindt het een goed plan om hun broer en zoon te eren door middel van een concert. Ze zijn het alleen nog niet eens wanneer dit moet plaatsvinden. 

RTL Boulevard Prins Albert sleept blad voor rechter

Prins Albert sleept blad voor rechter

Het pasgetrouwde royaltypaar prins Albert en Charlene slepen het Franse blad L'Expresse voor de rechter. Vlak voor hun huwelijk verspreidde het magazine geruchten dat de bruiloft op losse schroeven zou staan. 

RTL Boulevard Uitvaart Amy Winehouse

Uitvaart Amy Winehouse

De uitvaart van Amy Winehouse was prive. De ceremonie werd bezocht door familie en vrienden. RTL Boulevard praat met een sky-reporter over de details van de uitvaart.