RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

De laatste nieuwtjes op het gebied van entertainment, lifestyle, crime en royalty uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard John Williams met heftig nieuw seizoen Het Spijt Me

John Williams met heftig nieuw seizoen Het Spijt Me

Een nieuw seizoen Het Spijt Me staat voor deur. Niet met Caroline Tensen, maar met John Williams. Hij gooit al zijn charmes in de strijd om mensen weer gelukkig te maken. Volgende week start het programma en daar zitten heftige ... 

RTL Boulevard Lauren Verster twee dagen kwijt aan première outfit

Lauren Verster twee dagen kwijt aan première outfit

Iedere première moet je weer schitteren in een prachtige jurk op de rode loper. Uitkiezen, lenen en weer terug brengen. Het slokt nogal wat tijd op van menig BN'er. Ook Lauren Verster is zeker twee dagen bezig met haar out ... 

RTL Boulevard Shia LaBeouf gaat volledig door het lint

Shia LaBeouf gaat volledig door het lint

Shia LaBeouf kreeg het tijdens een avondje stappen flink aan de stok met een andere stapper. De Transformers-acteur was nauwelijks tot bedaren te brengen. 

RTL Boulevard Anesthesist: patiënten bang voor propvol

Anesthesist: patiënten bang voor propvol

Volgens anesthesist Steven Shafer zijn patiënten die onder narcose moeten nu bang voor het middel propvol en is dat de schuld van Conrad Murray. 

RTL Boulevard Bevalling Carla Bruni is ingeleid

Bevalling Carla Bruni is ingeleid

Frankrijk is al bijna drie weken in de ban van Bruni's bevalling. Maar nu lijkt het toch eindelijk écht zover te zijn! La Bruni is gearriveerd in het ziekenhuis, dus dikke kans dat vanavond de presidentiële familie een ... 

RTL Boulevard Inbraak kantoor Dyanne Beekman

Inbraak kantoor Dyanne Beekman

Een grote schok voor Dyanne Beekman, want weer hebben dieven het gemunt op haar kantoor. Gisteren werd er opnieuw ingebroken. 

RTL Boulevard Cast 'Daddy Cool' luidt klokken Sint Jan

Cast 'Daddy Cool' luidt klokken Sint Jan

Nu Daddy Cool furore maakt in Nederland, is de muziek van Bobby Farell weer helemaal hot. Zelfs in de katholieke Sint Janskerk in Den Bosch swingt iedereen mee op de seventies-groove! Kim-Lian van der Meij, Ruben Heerenveen ... 

RTL Boulevard Ophef over homokus in Duitse Boer Zoekt Vrouw

Ophef over homokus in Duitse Boer Zoekt Vrouw

In de zeven jaar dat Bauer Sucht Frau loopt, is er nu voor het eerst een vonk overgeslagen tussen twee mannen. De website van de Duitse Boer Zoekt Vrouw is er maandagavond uit geklapt op het moment dat de twee mannen zoenend ... 

RTL Boulevard Afrojack naar radio 538

Afrojack naar radio 538

Onder de naam Afrojack reist Nick van de Wall de hele wereld over om te DJen. Maar ondanks dat spannende jetsetleven kiest de nuchtere Nick toch voor puur Hollandse degelijkheid; hij wordt DJ bij radio 538. 

RTL Boulevard 'John Beerens' Salon Take over

'John Beerens' Salon Take over

Er komt een Nederlandse versie van Tabitha's Hair take-Over, met de Nederlandse topkapper John Beerens. Vanaf maandag 14 november wekelijks tussen 21.30 uur en 22.30 uur op RTL 5. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Salvatore Adamo treedt nog steeds op

Salvatore Adamo treedt nog steeds op

De Belgische muzieklegende Salvatore Adamo zit al 50 jaar in het vak en loopt al tegen de 70, maar hij denkt nog geen moment aan zijn pensioen. Salvatore Adamo treedt twee keer op in Nederland: zaterdag 5 november in het Cha ... 

RTL Boulevard Tiende editie Dutch Design Week

Tiende editie Dutch Design Week

Zaterdag start alweer de tiende editie van de Dutch Design Week! Het spektakel duurt negen dagen en wordt met een speciale tentoonstelling geopend, 'Spring: Excellence, Talent and Inspiration in Design'. 

RTL Boulevard Leonie Meijer lanceert debuutalbum

Leonie Meijer lanceert debuutalbum

The Voice of Holland breekt wekelijks kijkcijferrecords en hoopt aanstaande vrijdag de Televizierring in de wacht te slepen. Kandidate van het eerste uur Leonie Meijer lanceerde gisteravond haar debuutalbum, samen met haar c ... 

RTL Boulevard Gadgets top 5

Gadgets top 5

Gadgetfreaks opgelet! Vanaf vandaag hebben we een nieuwe rubriek waarin Colin van Hoek ons op de hoogte houdt van de nieuwste technologische snufjes en de meest innovatieve gadgets ter wereld... 

RTL Boulevard Liefdesdrama Mari van de Ven

Liefdesdrama Mari van de Ven

Het liefdesverhaal van Mari van de Ven staat uitgebreid in de Weekend en Mari reageert daarin ook. Hij is nu aan de telefoon. Om vandaag een punt te zetten achter deze ellende. 

RTL Boulevard Clipprimeur René Froger

Clipprimeur René Froger

Rene Froger heeft zich de afgelopen maanden opgesloten in zijn studio en met resultaat. Zijn album Froger is bijna af, en zijn eerste single Ogen weer geopend is een hit! Hij is in de studio. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland 

RTL Boulevard Cast 'Daddy Cool' luidt klokken St. Jans

Cast 'Daddy Cool' luidt klokken St. Jans

De muziek van Bobby Farrell is door de musical Daddy Cool weer ontzettend populair. Het is nu zelfs gecomponeerd voor de St. Jans kerk in Den Bosch. 

RTL Boulevard Catwalk Talk: achetr de schermen bij Lanvin

Catwalk Talk: achetr de schermen bij Lanvin

Altijd leuk: een kijkje achter de schermen van een modeshow. Deze keer trekt Lanvin de gordijnen opzij bij wonen Spring/Summer 2012. 

RTL Boulevard Tweeling Mariah Carey maakt tv-debuut

Tweeling Mariah Carey maakt tv-debuut

Mariah Carey en haar man Nick Cannon laten in een interview met ABC's Barbara Walters voor het eerst hun schattige tweeling zien. 

RTL Boulevard Premiere De Heineken Ontvoering

Premiere De Heineken Ontvoering

Ondanks het lopende kort geding van Holleeder tegen De Heineken Ontvoering ging de film gisteravond feestelijk in premiere, met wat extra beveiliging, dat wel... 

RTL Boulevard Jort Kelder over bedrog kasteelheer

Jort Kelder over bedrog kasteelheer

Ophef vandaag over de Kasteelheer Van Dedem die vorige week te zien was in het programma Hoe heurt het van Jort Kelder. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Prinsen op Zandvoort

Prinsen op Zandvoort

Prins Pieter Christiaan en Prins Bernhard konden afgelopen weekend naar hartenlust het gaspedaal intrappen op race-circuit Zandvoort. 

RTL Boulevard Zoon Roek Lips vermist in Spanje

Zoon Roek Lips vermist in Spanje

Een vreselijk drama voor de netmanager van Nederland 3, Roek Lips en zijn familie. 

RTL Boulevard Uitspraak stalker Carice van Houten

Uitspraak stalker Carice van Houten

Johannes K., de Groninger die Carice van Houten maanden lang gestalkt zou hebben, verscheen vandaag voor het hekje om het vonnis van de rechter te horen. 

RTL Boulevard Finale Hermans Restaurantschool

Finale Hermans Restaurantschool

Voor de leerlingen van meesterkok Herman den Blijker is het vanavond erop of eronder: welk aanstormend culinair talent wint de finale van Hermans Restaurantschool? 

RTL Boulevard Finale aflevering Wie trouwt mijn zoon?

Finale aflevering Wie trouwt mijn zoon?

Morgenavond is dan eindelijk de grote finale van Wie trouwt mijn zoon. De meeste heren hebben de vrouw van hun dromen gekozen. Of het echte liefde is dat moet nog blijken, maar EEN ding staat vast: de show heeft 't leven va ... 

RTL Boulevard Barbie over vermoeidheid

Barbie over vermoeidheid

In Chersonissos zien we Barbie feesten en drinken alsof haar leven ervan afhangt, maar eenmaal thuis kwam de klap: Barbie is oververmoeid. 

RTL Boulevard Prins Joachim in tv-show

Prins Joachim in tv-show

Wat de Nederlandse prinsen doen, kan ik beter, moet de Deense prins Joachim gedacht hebben. Net als onze prinsen Bernhard en Pieter-Christiaan zit hij in een raceteam. En de Denen maken daar gewoon een zesdelige tv-serie over. 

RTL Boulevard Christophe Haddad maakt musicaldebuut

Christophe Haddad maakt musicaldebuut

Christophe Haddad kennen we natuurlijk allemaal als Nick Sanders in GTST maar binnenkort is ie ook te bewonderen in de theaters. Vanaf 1 november neemt Christophe de rol van Rene van Kooten over in de musical Zorro. 

RTL Boulevard Queen Elizabeth naar Australie

Queen Elizabeth naar Australie

Niet alleen koningin Beatrix, maar ook Queen Elizabeth zoekt de zon op. Ze vertrekt morgen naar Australie. En de Lonely Planet kan ze thuislaten. 

RTL Boulevard Harry Potter Doc

Harry Potter Doc

Deze zomer draaide het laatste deel van Harry Potter in de bioscoop. Maar wie dacht dat we eindelijk verlost zijn van de tovenaarsleerling komt bedrogen uit: Documentairemaker Morgan Matthews filmde twee jaar lang allés maar d ... 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard Koningin, Willem-Alexander en Maxima naar het Caribisch deel

Koningin, Willem-Alexander en Maxima naar het Caribisch deel

Over 9 dagen vertrekken Koning Beatrix, Willem-Alexander en prinses Maxima met een koffer vol zonnebrand naar 't Caribisch deel van 't Koninkrijk. Want wie wil er nou lintjes knippen in de regen als je dat ook op onze ... 

RTL Boulevard Barbie voelde druk van Oh Oh Cherso

Barbie voelde druk van Oh Oh Cherso

Barbie heeft verplicht een maand plat gemoeten, want de Haagse was oververmoeid. Een momentje voor haarzelf heeft de blondine goed gedaan. 

RTL Boulevard Britt Dekker terug van Playboy-avontuur

Britt Dekker terug van Playboy-avontuur

Britt Dekker ging vorige week uit de kleren voor Playboy. Samen met RTL Boulevard blikt de blondine terug op het avontuur. 

RTL Boulevard Johnny Depp bij Larry King

Johnny Depp bij Larry King

CNN's Larry King in gesprek met acteur Johnny Depp, over zijn rijke filmcarrière en hoe het is om in de spotlights te staan. 

RTL Boulevard James Morrison ging door diep dal

James Morrison ging door diep dal

James Morrison ging vorig jaar door een zware periode na het overlijden van zijn vader. Het verlies zorgt er wel voor dat de zanger binnen no time een gloednieuw album in elkaar zet: The Awakening. 

RTL Boulevard Linda's Grandes Dames

Linda's Grandes Dames

Acht grote vrouwen uit de Nederlandse showbizz verzameld op de cover van Linda. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard Britt terug van Playboy-shoot

Britt terug van Playboy-shoot

Britt Dekker kan eigenlijk niks fout doen, Elk televisie-optreden staat bol van de legendarische quotes en hilarische opmerkingen. Toen ze eruit flapte dat ze best eens in de Playboy wilde staan, hapte hoofdredacteur Jan Heemsk ... 

RTL Boulevard Stanley van der Burgh scoort met auditie in The Voice of Holland

Stanley van der Burgh scoort met auditie in The Voice of Holland

The Voice of Holland scoorde vrijdagavond niet alleen 3.6 miljoen kijkers: ook de bescheiden Stanley van der Brugh is definitief uit zijn schulp gekropen. 

RTL Boulevard Amber Alert voor baby Serena

Amber Alert voor baby Serena

Dit weekend stond iedereen op scherp door de vermissing van de zes maanden oude baby, Serena. Waarbij dit keer wel een Amber alert werd uitgestuurd. 

RTL Boulevard James Morrison in Nederland

James Morrison in Nederland

James Morrison ging vorig jaar door een diep dal toen zijn vader overleed. Het verlies zorgde er wel voor dat de zanger binnen no time een heel nieuw album opnam, The Awakening. Vandaag hadden wij een openhartig interview met hem. 

RTL Boulevard Groot Huis Anubis Event

Groot Huis Anubis Event

De jeugdserie 'Huis Anubis' is allang van de buis verdwenen, maar het blijft nog altijd een vette rage onder de jeugd. En die populariteit moet je uitmelken, natuurlijk. 

RTL Boulevard Aanloop premiere De Heinekenontvoering

Aanloop premiere De Heinekenontvoering

Het verhaal over de Heinekenontvoering schreeuwde om een verfilming, en die is er ook gekomen. Vanavond gaat ie in premiere, maar de kans bestaat dat-ie de bioscoop niet haalt, want Willem Holleeder heeft een kort geding aanges ... 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard VI genomineerd voor Gouden Televizier

VI genomineerd voor Gouden Televizier

Ze zijn van ver gekomen, de makers van Voetbal International. Drie jaar geleden trok RTL7 bijna de stekker uit het programma, maar nu zijn ze genomineerd voor de Gouden Televizier Ring en mateloos populair. Vooral Wilfred Genee ... 

RTL Boulevard Urby Emanuelson breekt met vriendin

Urby Emanuelson breekt met vriendin

Als een relatie op de klippen loopt, is dat meestal een prive-kwestie, maar niet voor Vanity, de vriendin van AC Milan-speler Ebru Emanuelson. Ze schrok zich kapot toen ze vanochtend de krant opensloeg. 

RTL Boulevard Vermoedelijke schutter Endstra aangehouden

Vermoedelijke schutter Endstra aangehouden

Breaking news in het onderwereldcircuit. De vermoedelijke schutter die vastgoedhandelaar Willem Endstra in 2004 voor zijn kantoor aan de Apollolaan doodschoot, is afgelopen weekend aangehouden. 

RTL Boulevard Lieke van Houten winnares Elite Model Look

Lieke van Houten winnares Elite Model Look

In de Amseterdamse Stadsschouwburg werd de 14-jarige Lieke van Houten vrijdag verkozen tot winnares van de Elite Model Look 2011 

RTL Boulevard Hoofdrolspelers De Heineken ontvoering

Hoofdrolspelers De Heineken ontvoering

Gijs Naber en Reinout Scholten van Aschat spelen in de nieuwe film De Heineken ontvoering. De acteurs nemen hun rol wel heel series en gaan buiten de set gewoon lekker door waar ze in de film gebleven waren. 

RTL Boulevard Stanley van der Burgh over auditie TVOH

Stanley van der Burgh over auditie TVOH

The Voice of Holland scoorde vrijdagavond niet alleen 3.6 miljoen kijkers: ook de bescheiden Stanley van der Brugh is uit zijn cocon gekropen. Het weekend wat volgde was een bizarre ervaring voor Stanley. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard Liefde tussen twee deelnemers Obese

Liefde tussen twee deelnemers Obese

Dat het programma Obese voor wonderen zorgt weten we: elke week zien we hoe de zwaarlijvige deelnemers hun kilo's laten verdwijnen. Maar voor deelnemers Alexander en Katelijn is het programma helemaal speciaal. Ze zijn s ... 

RTL Boulevard Guus Meeuwis zonder krullen!

Guus Meeuwis zonder krullen!

Guus zat vanmorgen bij Edwin Evers en wat bleek! Guus heeft na jaren zijn krullen er af gehaald! Hij was de lange lokken ineens zat en dacht hup! Standje 2. Dus Guus heeft ineens een heel nieuw image en zijn lange lokken lig ... 

RTL Boulevard Koninginnedag in Rhenen en Veenendaal

Koninginnedag in Rhenen en Veenendaal

De burgemeesters van Veenendaal en Rhenen poetsen hun ambtsketting alvast op voor Koninginnedag. Rhenen en Veenendaal gaan de komende tijd aan de slag om te bepalen hoe de dag eruit gaat zien. 

RTL Boulevard Sara kroos over nieuwe show en huwelijk

Sara kroos over nieuwe show en huwelijk

Cabaretiere Sara Kroos staat altijd garant voor de slappe lach, ook in haar nieuwe show 'Voor de leeuwen', en al helemaal bij haar geliefde Danielle aan wie ze deze zomer eeuwig trouw beloofde. 

RTL Boulevard Madonna regisseert film W.E.

Madonna regisseert film W.E.

Wat bijna niemand weet is dat het is niet eerste film is die Madonna regisseert. In 2008 heeft ze al eerder op de regisseeursstoel gezeten voor de film Filth and Wisdom. En na haar totaal geflopte debuut gaat de material girl ... 

RTL Boulevard Bijzondere castwissel in Soldaat van Oranje

Bijzondere castwissel in Soldaat van Oranje

Eén van dubbel geboekte acteurs in de musical Soldaat Van Oranje is Bart de Vries. Hij speelt de rol van Van 't Sant - adjunct van koningin Wilhelmina - alleen hij kan niet alle data. Vervanger wordt niemand minder dan zi ... 

RTL Boulevard Maartje van Weegen interviewt Maxima

Maartje van Weegen interviewt Maxima

Maartje van Weegen heeft haar baan als royaltyverslaggeefster al een tijdje geleden aan de wilgen gehangen. Maar 't bloed stroomt waar 't niet gaan kan... Voor de campagne "muziek telt" interviewt de Radio 4 ... 

RTL Boulevard Marco Borsato presenteert DVD in 3D

Marco Borsato presenteert DVD in 3D

Marco Borsato die momenteel heerlijk in zijn rode stoel zit bij the voice of Holland had vandaag een belangrijke dag. Hij presenteerde in Amsterdam zijn eerste DVD in 3D. Hij is de eerste Nederlandse artiest die zijn concert ... 

RTL Boulevard Uitreiking eerste dvd Kruimeltje

Uitreiking eerste dvd Kruimeltje

Na een film, een musical en een tv serie zijn er al heel wat kinderen die het aandoenlijke straatschoffie Kruimeltje hebben mogen spelen. Twee van die Kruimeltjes hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet! Stefan Perrie ... 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Parodieën op The Voice

Parodieën op The Voice

We weten allemaal dat de Voice of Holland een megasucces is, en daar pikken anderen graag een graantje van mee. De heren van Neonletters bijvoorbeeld, zij komen volgende week met een sketch over The Voice. Maar wat wil het toe ... 

RTL Boulevard Marja van Bijsterveldt breekt been

Marja van Bijsterveldt breekt been

Onderwijsminister Marja van Bijsterveldt is begin deze week ongelukkig ten val gekomen tijdens een internationaal onderwijscongres in Polen. 

RTL Boulevard Handlanger Holleeder dood

Handlanger Holleeder dood

Willem Holleeder blijft maar in het nieuws: zijn handlanger blijkt te zijn geliquideerd. Het gaat om de Turk Senol Tuna. 

RTL Boulevard Ontluikende liefde in Obese

Ontluikende liefde in Obese

Dat Obese wonderen verricht zien we wekelijks aan de deelnemers bij wie de kilo's eraf vliegen. Maar voor Alexander en Katelijn is het programma wel heel speciaal... 

RTL Boulevard James Morrison ging door diep dal

James Morrison ging door diep dal

James Morrison gaat vorig jaar door een zware periode als zijn vader overlijdt. Het verlies zorgt er wel voor dat de zanger binnen no time een nieuw album in elkaar zet.