RTL Boulevard

Talkshow met Albert Verlinden.
RTL Boulevard Afl. 242

Afl. 242

Met in deze uitzending: -Einde 'Expeditie Robinson' voor Danny Ghosen. -Stijn Fransen is een nieuw gezicht in 'GTST'. -Eerste liveshow van 'The voice of Holland' gaat vanavond van start. -Modeblogger Anna Nooshin is de nieuwe l ... 

RTL Boulevard Afl. 241

Afl. 241

Met in deze uitzending: -Voorproefje Sinterklaasconference met Javier Guzman. -Grote verrassing voor Hardwell. -De Toppers aan de desk met groot nieuws. 

RTL Boulevard Afl. 240

Afl. 240

Met in deze uitzending: -Wendy van Dijk aan de desk over één jaar blad Wendy. -Exclusief interview met bodyguard Adele. -Grote verrassing voor The Common Linnets. 

RTL Boulevard Afl. 239

Afl. 239

Met in deze uitzending: -Eindelijk een nieuw album voor jubilerende Rihanna. -'GTST'-hunk Guido Spek heeft groot nieuws. -Peter R. de Vries praat over het verhoor van Sonja Holleeder. 

RTL Boulevard Afl. 238

Afl. 238

Met in deze uitzending: -Katja Schuurman vertelt over haar eerste keer. -GTST-hunk Guido Spek heeft groot nieuws. -Primeur: nieuwe castleden 'Divorce'. 

RTL Boulevard Afl. 237

Afl. 237

Met in deze uitzending: -Een interview met de afvaller van 'Expeditie Robinson'. -Arjen Lubach is boos op de AVOTROS. -Wij blikken terug met Ali B, die voor het eerst in tien jaar met een nieuw album komt. 

RTL Boulevard Afl. 236

Afl. 236

Met in deze uitzending: -Nederlandse singer-songwriter Sami gaat als een speer op YouTube. -Beau Schneider en Ruud Feltkamp zweten voor KWF. -Klaas van der Eerden en Oscar Aerts hadden weinig zin in seks op 'Expeditie Robinson' ... 

RTL Boulevard Afl. 235

Afl. 235

Met in deze uitzending: -Divagedrag Dirk Zeelenberg zet voortbestaan 'Divorce' op het spel. -Marc van der Linden vertelt alles over verliefde prinses Mabel. -Kensington staat vandaag en morgen in een uitverkocht Ziggo Dome. 

RTL Boulevard Afl. 234

Afl. 234

Met in deze uitzending: -Nicole Buch praat over haar bijzondere boek over haar overleden man Menno. -Setbezoek bij 'Moordvrouw' met Wendy van Dijk. -Maarten Weijmans wint een belangrijke Emmy Award. 

RTL Boulevard Afl. 233

Afl. 233

Met in deze uitzending: -Zien en gezien worden bij de American Music Awards. -Bekendmaking 100% NL Awards. -Adele openhartig op de bank bij Graham Norton. 

RTL Boulevard Afl. 232

Afl. 232

Met in deze uitzending: -Best Geklede Man Ronnie Flex is blij met de erkenning. -Stemweek Top 2000 knallend van start. -Marco Borsato aan de desk met zijn dubbel platina plaat. 

RTL Boulevard Afl. 231

Afl. 231

Met in deze uitzending: -Linda de Mol kruipt in de huid van Oprah Winfrey. -Groot nieuws vanaf perspresentatie SBS6. -Armin van Buuren en Hardwell onthullen beeldjes. 

RTL Boulevard Afl. 230

Afl. 230

Met in deze uitzending: -Marco Borstato liet zich inspireren door kinderen. -Jeroen van der Boom over unieke avond bij Adele. -Kindster Puck over bijzondere rol in 'Zwarte Tulp'. 

RTL Boulevard Afl. 229

Afl. 229

Met in deze uitzending: -Marly en Ferry over intieme rol in 'Sneekweek'. -Charlie Sheen heeft hiv. -Een exclusief kijkje op set van 'Flikken Rotterdam'. 

RTL Boulevard Afl. 228

Afl. 228

Met in deze uitzending: -Dennis beleefd angstige momenten in Disney. -Kloptjacht op dader aanslagen Parijs in volle gang. -Radio dj´s laten muziek spreken. 

RTL Boulevard Afl. 227

Afl. 227

Met in deze uitzending: -Exclusief: gesprek met One Direction. -Exclusief interview met Jennifer Lawrence. -Rianne 'Elle Bandita' legt zich neer bij exit. -Het succes van datingapps. 

RTL Boulevard Afl. 226

Afl. 226

Met in deze uitzending: -Exclusief interview met Sylvie Meis. -Kandidaten 'Wie Is De Mol?' bekendgemaakt. -Welke BN'er ging vermomd als bejaarde de straat op? 

RTL Boulevard Afl. 225

Afl. 225

Met in deze uitzending: -Boybandgekte met One Direction en 5 Seconds of Summer. -Romy Monteiro weer terug op de planken. -Zoon Jeroen van der Boom in 'Kinderen Voor Kinderen'. 

RTL Boulevard Afl. 224

Afl. 224

Met in deze uitzending: -3FM maakt Glazen Huis-bewoners bekend. -Beau van Erven Dorens over afvalrace van 'Real Men'. -Jarige Halina Reijn over eigen Sinterklaasboek. 

RTL Boulevard Afl. 223

Afl. 223

Met in deze uitzending: -Linda over het uitvliegen van kinderen. -Familie K3-Klaasje vertelt over impact. -Sanne Hans ontzettend gespannen voor Bierpop. 

RTL Boulevard Afl. 222

Afl. 222

Met in deze uitzending: -Rep en roer om Sesamstraat. -Laatste check Miss Montreal voor Bierpop. -Sharon Doorson houdt 'Expeditie Robinson' voor gezien. -Jan Smit komt na jaren weer met een kerstsingle. 

RTL Boulevard Afl. 221

Afl. 221

Met in deze uitzending: -John Ewbank over bijzonder, nieuw muzikaal project. -Boris uit 'Penoza' over heftige rol. -K3 over naderend afscheid. -Gerard Ekdom duikt radiostudio in met zijn vader. 

RTL Boulevard Afl. 220

Afl. 220

Met in deze uitzending: -Weduwe Robin Williams openhartig in interview. -Danny Froger trekt boetekleed aan. -Máxima blij weer aan het werk te zijn. 

RTL Boulevard Afl. 219

Afl. 219

Met in deze uitzending: -Ferry Doedens over nieuwe liefde in 'GTST'. -Erica Terpstra over nieuwe plannen na heftige tijd. -Blogster Essena O´Neill stopt. 

RTL Boulevard Afl. 218

Afl. 218

Met in deze uitzending: -Opa van Rafael van der Vaart: Sabia liegt. -Jeroen van Koningsbrugge straalt bij Symphonica. -Brad Pitt en Angelina Jolie open over heftige tijd. 

RTL Boulevard Afl. 217

Afl. 217

Met in deze uitzending: -Tim Douwsma werd van het 'Expeditie Robinson'-eiland gestemd. -Justin Bieber legt zijn volwassen imago te grabbel. -Marco Borsato over zijn rol als coach in 'The voice of Holland'. 

RTL Boulevard Afl. 216

Afl. 216

Met in deze uitzending: -Badr Hari is veroordeeld tot 24 maanden cel. -Chantal Janzen vertelt in de studio over 'Chantal Blijft Slapen'. -We nemen een kijkje op de set van 'Flikken Rotterdam'. 

RTL Boulevard Afl. 215

Afl. 215

Met in deze uitzending: -Live-verslag van de première van de Bondfilm 'Spectre'. -Chris Zegers over zijn tijd als posterboy. -Ruud de Wild wint de Marconi Oevre Award. 

RTL Boulevard Afl. 214

Afl. 214

Met in deze uitzending: -3FM-dj Domien over het succes van 5 Seconds of Summer. -Chris Zegers over zijn tijd als posterboy. -Bekende breekt in bij het huis van Monique van de Ven. 

RTL Boulevard Afl. 213

Afl. 213

Met in deze uitzending: -Linda de Mol over eigen tv-kanaal. -Nielson is in de studio over nieuwe muziek. -Jan Kooijman spreekt Daniel Craig. -Sarena Solari praat over de winst van Heel Holland Bakt. 

RTL Boulevard Afl. 212

Afl. 212

Met in deze uitzending: -Doutzen Kroes en Sunnery James over gelukkig leven. -Ruud Gullit vertelt over nieuwe liefde. -De afvaller van Expeditie Robinson baalt. 

RTL Boulevard Afl. 211

Afl. 211

Met in deze uitzending: -Johan Cruijff heeft longkanker. -Streetlab scoort een hit met hun eigen videoclip. -Jandino klaar voor de première van de film 'Bon Bini Holland'. 

RTL Boulevard Afl. 210

Afl. 210

Emile Ratelband smoorverliefd op nanny Linda. 3FM-dj's blikken terug op 50 jaar 'Hilversum 3'. Clipprimeur van de nieuwe single van Kenny B. 

RTL Boulevard Afl. 209

Afl. 209

Marco Borsato is klaar voor Symphonica In Rosso. Chantal Janzen deelt opnieuw de lakens met Johnny. B-Brave denkt voorlopig niet aan stoppen 

RTL Boulevard Afl. 208

Afl. 208

Gordon spreekt over zijn herstel na heftig ongeluk. Armin van Buuren is emotioneel over zijn thuissituatie. Brad Pitt en Angelina Jolie spelen weer samen in een film. 

RTL Boulevard Afl. 207

Afl. 207

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 206

Afl. 206

Live-schakeling met Jan Smit bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Armin van Buuren kreeg vandaag zijn nieuwe album overhandigt. Een compilatie van succesprogramma America's Next Top Model. 

RTL Boulevard Afl. 205

Afl. 205

Sterren lopen weg met Martin Garrix. Jandino strikt BN'ers voor zijn nieuwe playbackshow. De zoon van Jeroen van Koningsbrugge is bij het Nationaal Ballet. 

RTL Boulevard Afl. 204

Afl. 204

Prinses Beatrix opnieuw verliefd? Johnny de Mol over bijzonder 'SynDROOM'-concert. Adam Lambert over liefde voor fans. 

RTL Boulevard Afl. 203

Afl. 203

Ilse DeLange is apetrots na de première van 'De Tweeling'. Hardwell praat over zijn eigen film. Hoe is het met Sander Lantinga? 

RTL Boulevard Afl. 202

Afl. 202

Ruzie binnen One Direction. Musicalster beproeft geluk in 'The voice of Holland'. Afvaller 'Expeditie Robinson': Ik ben mezelf gebleven. 

RTL Boulevard Afl. 201

Afl. 201

Een uniek optreden van Nick en Simon. Reinout Oerlemans geniet met zijn gezin in LA. De spanning stijgt bij de finalisten van 'Dance Dance Dance'. 

RTL Boulevard Afl. 200

Afl. 200

Carlo Boszhard praat over 'Carlo's TV Café'. Ilse DeLange schrijft muziek voor 'De Tweeling'. Stijn Fransen kijkt uit naar zijn debuut in 'GTST'. 

RTL Boulevard Afl. 199

Afl. 199

D-Day voor fans van One Direction. Dean Saunders geschrokken van acht maanden cel. Guus Meeuwis over nieuwe grootste plannen. 

RTL Boulevard Afl. 199

Afl. 199

D-Day voor One Direction fans. Dean Saunders geschrokken van acht maanden cel. Guus Meeuwis over nieuwe grootste plannen. 

RTL Boulevard Afl. 198

Afl. 198

Fans van One Direction: check RTL Boulevard! Jeroen van Koningsbrugge kijkt uit naar sabbatical. Shalisa is de trotse winnares van het 'Junior Songfestival'. 

RTL Boulevard Afl. 197

Afl. 197

Ronnie Flex kan leven met zijn 'Expeditie Robinson'-exit. Knallende ruzie in de familie Hazes. Acteurs vieren 25 jaar 'GTST' met knalfeest. 

RTL Boulevard Afl. 196

Afl. 196

'GTST' viert haar 25-jarig bestaan. 3FM-dj's vieren hun jubileum vanaf een onbewoond eiland. Kees van Nieuwkerk is op zoek naar de ware liefde. 

RTL Boulevard Afl. 195

Afl. 195

Terugblikken met Reinout Oerlemans. Katja en Babette over Linda, Roos en Jessica. GTST crew schuift aan in de studio. 

RTL Boulevard Afl. 194

Afl. 194

Ferry Doedens doet verhaal bij Peter van der Vorst. Lancering van nieuwe kledinglijn van Winonah de Jong. Gerard Ekdom begint binnenkort met ochtendshow. 

RTL Boulevard Afl. 193

Afl. 193

Bekendmaking van de genomineerden van'Televizier-Ring'. Euvgenia Parakhina over haar vertrek bij 'Dance Dance Dance'. Musical 'The Bodyguard' groots in première. 

RTL Boulevard Afl. 192

Afl. 192

Sam Smith schreef en zong de 'James Bond'-soundtrack. De Common Linnets brengen vandaag hun tweede album uit. Vanavond start een nieuwe reeks 'The voice of Holland'. 

RTL Boulevard Afl. 191

Afl. 191

Ferry de Kok over foto's Volkert van der G. Marco Borsato krijgt plek tussen wereldsterren. Rel over Amerikaanse serie. 

RTL Boulevard Afl. 190

Afl. 190

Paul de Leeuw was onverwachts op het podium bij Mika. RTL Boulevard is op babybezoek bij Ryan Marciano. Eric Corton praat over zijn 'Penoza'-exit. 

RTL Boulevard Afl. 189

Afl. 189

Fedja en Karina praten over hun huwelijk. Dean Saunders heeft het over zijn mogelijke straf van drie jaar. De film 'Holland - Natuur in de Delta' gaat in première. 

RTL Boulevard Afl. 188

Afl. 188

Douwe Bob gaat misschien naar het songfestival. Broer Pim Fortuyn over uitspraken van Volkert. 'Game of Thrones' is de grote winnar bij de Emmy's. 

RTL Boulevard Afl. 187

Afl. 187

Wietze groef eigen graf in Expeditie. Badr Hari op vrije voeten. Justin Bieber bouwt feestje in Nederland. 

RTL Boulevard Afl. 186

Afl. 186

Interview met Moon, ex-vrouw van Emile Ratelband. Pip en Pim over hun deelname aan Dance Dance Dance. Nick en Simon in de studio over nieuwe album 'Open'. 

RTL Boulevard Afl. 185

Afl. 185

De voorlopige top tien van genomineerde voor de 'Televizier-Ring'. Het OM heeft drie jaar geëist tegen Badr Hari. Interview met de populaire dj-act Lost Frequencies. 

RTL Boulevard Afl. 184

Afl. 184

Wat doet Maik de Boer bij 'The Voice of Holland'? Jan Kooijman voelt politici aan de tand op Prinsjesdag. YouTube-held Furtje is backstage bij de film 'Sneekweek'. 

RTL Boulevard Afl. 183

Afl. 183

U2 bracht tijdens hun concert een eerbetoon aan prins Friso. Guus Meeuwis is in tranen in een nieuwe documentaire. Bobby Brown sprak over de dood van Bobbi Kristina. 

RTL Boulevard Afl. 182

Afl. 182

Nieuwe serie was hard vechten voor Waldemar Torenstra. Willem Holleeder verder in het nauw. Nederlandse ontwerpster Alexandra Frida op New York Fashion Week. 

RTL Boulevard Afl. 181

Afl. 181

Extreem Jaloers, doorgestoken kaart? Paul de Leeuw past weer in maatje 36. Nieuw avontuur voor GTST-soapjes. 

RTL Boulevard Afl. 180

Afl. 180

Verslagenheid groot na dood Joost Zwagerman. Magazine Wendy van Dijk lijkt blijvertje. Spannende serie Overspel beleeft derde seizoen. 

RTL Boulevard Afl. 179

Afl. 179

Miss Montreal over haar debuut in 'The Voice Of Holland'. Janny over het succes van 'Heel Holland Bakt' en Monique Smit praat voor het eerst over haar bevalling. 

RTL Boulevard Afl. 178

Afl. 178

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 177

Afl. 177

Yfke Sturm zwaargewond in Italiaans ziekenhuis. 'Holland's Next Top Model'-deelnemer onthult geheim en Chantal en Pip in de studio over 'Dance Dance Dance'. 

RTL Boulevard Afl. 176

Afl. 176

Manager Gerard Joling bruut beroofd op Ibiza. Nick & Simon geven met eigen glossy kijkje in privéleven. Deelnemers Expeditie Robinson in de studio 

RTL Boulevard Afl. 175

Afl. 175

Oh Oh Cherso reunie na 5 jaar. Wendy vertelt over haar eerste huwelijksjaar. Mariska Bauer duikt in de Amsterdamse grachten. Katja is enthousiast over haar nieuwe programma 

RTL Boulevard Afl. 174

Afl. 174

Moeder Lil´ Kleine over commotie zoon. Wendy vertelt over haar eerste huwelijksjaar. One Direction wil wereld verbeteren 

RTL Boulevard Afl. 173

Afl. 173

Burgemeester Hilversum: Lil´ Kleine niet meer welkom. Gouden onthaal Dafne Schippers op Schiphol. Collega´s Ferry spreken over zijn terugkeer in GTST 

RTL Boulevard Afl. 172

Afl. 172

Ontroerende reis voor Gordon: Gordon maakt volgens hemzelf het `mooiste wat hij ooit voor tv heeft gemaakt´. Dafne Schippers schrijft geschiedenis met WK-goud: Een unieke prestatie: onze Dafne pakt goud op de 200 meter! Grap ...