RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Afl. 246

Afl. 246

Met in deze uitzending: -Ex-crimineel Martin Kok is vannacht doodgeschoten. John van den Heuvel bezoekt de plaats delict. -Fatima Moreira de Melo spreekt kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari, die op 10 december tegen elkaar ... 

RTL Boulevard Afl. 245

Afl. 245

Met in deze uitzending: -Joop Braakhekke is vandaag op 75-jarige leeftijd overleden. -Nicolette Kluijver krijgt een rondleiding op de Masters of LXRY. -Martine Hafkamp terug in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. 

RTL Boulevard Afl. 244

Afl. 244

Met in deze uitzending: -Kerstsingle Cruz Beckham nu al een hit. -Bekend Nederland tuigt een kerstboom op voor het goede doel. -Stunten met Steve-O. -Roemeense Aleexandra Khefren verkoopt maagdelijkheid. 

RTL Boulevard Afl. 244

Afl. 244

Met in deze uitzending: -Kerstsingle Cruz Beckham nu al een hit. -Bekend Nederland tuigt een kerstboom op voor het goede doel. -Stunten met Steve-O. -Roemeense Aleexandra Khefren verkoopt maagdelijkheid. 

RTL Boulevard Afl. 243

Afl. 243

Met in deze uitzending: -Steeds meer details rond ontvoering Ronald Maurits. -Nieuwe trend in modeland: secondhand shoppen. -De beste kerstplaten volgens Gerard Ekdom. 

RTL Boulevard Afl. 242

Afl. 242

Met in deze uitzending: -Twee zussen eisen het politiedossier van hun overleden vader op. -Elvis Presley-fan Art Rooijakkers interviewt Priscilla Presley. -Sylvia Geersen krijgt een vette lik van een giraffe. -Er komt een boek ... 

RTL Boulevard Afl. 241

Afl. 241

Met in deze uitzending: -Backstage bij de opnamen voor de nieuwe videoclip van Gerard Joling. -Armin van Buuren verklapt wie er bij hem in de ArenA staat. -Kanye West werd vorige week met flinke psychische problemen afgevoerd n ... 

RTL Boulevard Afl. 240

Afl. 240

Met in deze uitzending: -De Angels van Victoria's Secret showen hun mooiste ondergoed. -Waarom gaan vrouwen voor het Deense superzaad? -Een viral waarin agenten oudere man helemaal in elkaar slaan. -Modeontwerper Tom Ford maakt ... 

RTL Boulevard Afl. 239

Afl. 239

Met in deze uitzending: -Frank Dane op bezoek afscheidsconcert Gordon. -Veelbesproken Green Happinez komt met nieuw boek. -John van den Heuvel over pro-formazitting van Willem Holleeder. 

RTL Boulevard Afl. 238

Afl. 238

Met in deze uitzending: -Guus Meeuwis vertelt over kerstconcerten. -Alles over de Loden Leeuw. -Hoe gaat het nu met Joop Braakhekke? 

RTL Boulevard Afl. 237

Afl. 237

Met in deze uitzending: -Hulptelevisie onder vuur. -Cast van 'Soof 2' in de studio. -Peter Jan Rens en Virginia over aanstaand huwelijk. 

RTL Boulevard Afl. 236

Afl. 236

Met in deze uitzending: -Dave Roelvink schuift aan na horen straf. -Jan Smit in de studio over bewogen jubileumjaar. -Ali B is terug met nieuw album. 

RTL Boulevard Afl. 235

Afl. 235

Met in deze uitzending: -Boerin Bertie zit er compleet doorheen in 'Expeditie Robinson'. -Kanye West nog steeds in het ziekenhuis. -'Rich kids' showen hun rijkdom en extravagante levensstijl op Instagram. 

RTL Boulevard Afl. 234

Afl. 234

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 233

Afl. 233

Met in deze uitzending: -Frank Dane gaat met Donny en Dries Roelvink naar de sportschool. -Kanye West opgenomen in het ziekenhuis. -Stefan van 'Stuk TV' over indrukwekkende reis voor Cordaid. 

RTL Boulevard Afl. 232

Afl. 232

Met in deze uitzending: -'Stuk TV' trapt Cordaid-actieweek af. -Terugblik op spectaculaire American Music Awards. -Danny de Munk in de studio over musicalpremière 'Ciske de Rat'. 

RTL Boulevard Afl. 231

Afl. 231

Met in deze uitzending: -Bridget krijgt tips voor 'de overgang' van Isa Hoes. -Ruud Feltkamp zet GTST-collega's Everon en Marly op de kiek. -Irene Moors gaat naar bed met de sterren. 

RTL Boulevard Afl. 230

Afl. 230

Met in deze uitzending: -De borsten van Barbie. -Laat jij thuis je partner alle sms'jes of mailtjes lezen? -De Toppers komen met groot nieuws. 

RTL Boulevard Afl. 229

Afl. 229

Met in deze uitzending: -Een kijkje achter de schermen bij de clipopnames van de Toppers. -Max Verstappen over zijn nieuwe avontuur. -Doutzen Kroes en Sunnery James over de liefde en de nieuwe sportcollectie. 

RTL Boulevard Afl. 228

Afl. 228

Met in deze uitzending: -John van den Heuvel over spectaculaire inval bij No Surrender. -Filemon Wesselink in gesprek met Thomas Dekker over spraakmakend boek. -Premièreverslag van muzikale film 'De Zevende Hemel'. 

RTL Boulevard Afl. 227

Afl. 227

Met in deze uitzending: -Katja Schuurman presenteert eigen sinterklaasboek. -Cast 'De Zevende Hemel' in de studio. -Tattookoning Henk schiffmacher over nieuwe boek. 

RTL Boulevard Afl. 226

Afl. 226

Met in deze uitzending: -Shelly interviewt topchef Jamie Olivier. -Nicolette Kluijver op bezoek bij de dames van K3. -John van den Heuvel maakt bijzondere special over Willem Holleeder. 

RTL Boulevard Afl. 225

Afl. 225

Met in deze uitzending: -Giel Beelen blikt vooruit op zijn laatste ochtendshow. -Fajah Lourens over bijzonder nummer voor overleden neefje. -Realityserie 'Oh Oh Daar Gaan We Weer' in opspraak. 

RTL Boulevard Afl. 224

Afl. 224

Met in deze uitzending: -Bridget bij opening van sportschool Arie Boomsma. -Verkiezingen, the day after. Max Westerman blikt terug. -Marc van der Linden blikt terug op staatsbezoek koningspaar aan Nieuw-Zeeland. 

RTL Boulevard Afl. 223

Afl. 223

Met in deze uitzending: -Kennismaking met de cast van 'Oh Oh, Daar Gaan We Weer'. -De deelnemers van 'Wie Is de Mol' editie 2017. -Gordon heeft groot nieuws. 

RTL Boulevard Afl. 222

Afl. 222

Met in deze uitzending: -Boek Astrid Holleeder over broer Willem slaat in als een bom. -Internationale sterren overspoelen Rotterdam voor MTV EMA's. -Fatima Moreira de Melo onderzoekt hoe hyperintelligent de dames zijn van 'Lek ... 

RTL Boulevard Afl. 221

Afl. 221

Met in deze uitzending: -Susan Visser en Loek Peters over de nieuwe serie 'Als de Dijken Breken'. -Regisseur Tim Oliehoek lyrisch over nieuwste film Mel Gibson. -Wat gebeurt er met het meubilair in het Witte Huis bij een nieuwe ... 

RTL Boulevard Afl. 220

Afl. 220

Met in deze uitzending: -Broederliefde over winst EMA. -René Froger over zijn nieuwe album. -Frank Dane praat met boerin Bertie over 'Expeditie Robinson'-avontuur. 

RTL Boulevard Afl. 219

Afl. 219

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland heeft een bijzondere ontmoeting met Robbie Williams. -Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn in de studio. -Dionne Stax kruipt in bed voor een eenmalig programma. 

RTL Boulevard Afl. 218

Afl. 218

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland krijgt rondleiding door miljoenenvilla Wibi Soerjadi. -Frank Dane op bezoek bij Badr Hari. -Quest-directeur Thomas Hendriks vertelt waarom mannen vreemdgaan. 

RTL Boulevard Afl. 217

Afl. 217

Met in deze uitzending: -Mogelijke doorbraak Posbankmoord. -Gaat Max Verstappen te ver met zijn rijgedrag? -Staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan Australië. 

RTL Boulevard Afl. 216

Afl. 216

Met in deze uitzending: -Linda de Mol, Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge staan te popelen voor een nieuw seizoen 'Ik Hou Van Holland'. -John van den Heuvel over de zoektocht naar de vader van het tweejarige ontvoerde mei ... 

RTL Boulevard Afl. 215

Afl. 215

Met in deze uitzending: -Frank Dane op bezoek in de 'TV Kantine'. -Epke Zonderland over bijzondere huwelijkreis. -Interview met hitsensatie Fifth Harmony. 

RTL Boulevard Afl. 214

Afl. 214

Met in deze uitzending: -Voorproefje nieuw seizoen 'Chantal Blijft Slapen'. -Nieuw album Kensington in schijnwerpers. -Filemon Wesselink bij boekpresentatie Hans Kraay jr. 

RTL Boulevard Afl. 213

Afl. 213

Met in deze uitzending: -Trijntje Oosterhuis komt langs om te praten over kerstconcerten. -Beau van Erven Dorens vertelt over de heftige opnames van 'The Amsterdam Project'. -Alles over het nieuwe album van Kensington. 

RTL Boulevard Afl. 212

Afl. 212

Met in deze uitzending: -De voor- en tegenstanders van klonen in Nederland. -Wendy van Dijk test onze gezondheidskennis. -Dwight, Vinchenzo en Charlotte uit 'The Voice'. 

RTL Boulevard Afl. 211

Afl. 211

Met in deze uitzending: -Vooruitblik op druk tv-weekend. -René Froger vertelt over 'Verborgen verleden'. -Nieuw seizoen 'Streetlab' van start. 

RTL Boulevard Afl. 210

Afl. 210

Met in deze uitzending: -Giel Beelen over het nieuwe album van Anouk. -Rick Nieman vlogt over het laatste debat tussen Trump en Clinton. -Verslag van bekendmaking lijst DJ Mag Top 100. 

RTL Boulevard Afl. 209

Afl. 209

Met in deze uitzending: -Frank Dane op bezoek bij blind auditions 'The voice'. -Sunnery James & Ryan Marciano in de studio. -Robert Jensen over zijn verkiezingsprogramma. 

RTL Boulevard Afl. 208

Afl. 208

Met in deze uitzending: -Sharon Doorson interviewt Justin Timberlake. -Nicky Romero komt langs in de studio. -Filemon Wesselink interviewt schaatsheld Sven Kramer. 

RTL Boulevard Afl. 207

Afl. 207

Met in deze uitzending: -Nicolette Kluijver op babybezoek bij Bobbi Eden. -'Voetbal Inside' 15 jaar op de buis. -Alles over het nieuwe spannende programma 'Hunted'. 

RTL Boulevard Afl. 206

Afl. 206

Met in deze uitzending: -Alles over de Gouden Televizier-Ring. -Johnny de Mol in de studio over finale 'Superkids'. -Dan Karaty in de studio over nieuwe film 'Soof'. 

RTL Boulevard Afl. 205

Afl. 205

Met in deze uitzending: -Frank Dane op bezoek bij Ben Cramer. -Sylvie Meis en Jeroen van der Boom over nieuw seizoen 'Wedden Dat Ik Het Kan'. -Alles over De Gouden Televizierring. 

RTL Boulevard Afl. 204

Afl. 204

Met in deze uitzending: -Jan Smit weer aan de bak na hersenschudding. -Interview met Nederlandse ex-geliefde Prince. -Rel rond seksdagboek medewerker Transavia. 

RTL Boulevard Afl. 203

Afl. 203

Met in deze uitzending: -Guus Meeuwis vertelt over nieuw kookboek. -Kennismaking nieuwe Haagse sterren 'Oh Oh Daar Gaan We Weer'. -Lil' Kleine aangehouden in vliegtuig. 

RTL Boulevard Afl. 202

Afl. 202

Met in deze uitzending: -Terugblik op concert 'playbackende' Justin Bieber. -Bridget Maasland op set 'Da Vinci Code'. -Buddy Vedder en Robin Martens over winst 'Dance Dance Dance'. 

RTL Boulevard Afl. 201

Afl. 201

Met in deze uitzending: -Gordon gaf vandaag het startsein voor de Nationale Ouderendag. -De finalisten van 'Dance Dance Dance' kijken terug op de afgelopen zeven weken. -Fatima Moreira de Melo was bij de boekpresentatie van Joh ... 

RTL Boulevard Afl. 200

Afl. 200

Met in deze uitzending: -Ladies of Soul presenteren hun grootse plannen. -Dirk Zeelenberg openhartig over zware jeugd. -Clipprimeur nieuwe single Nicky Romero. 

RTL Boulevard Afl. 199

Afl. 199

Met in deze uitzending: -Frank Dane op de fanclubdag van Frans Bauer. -Justin Bieber gespot in Albert Heijn Amsterdam. -Michiel Huisman in Harley and The Davidsons. 

RTL Boulevard Afl. 198

Afl. 198

Met in deze uitzending: -Overval op Kim Kardashian: heeft de realityster haar beveiliging wel op orde? -Modeharten kloppen voor Chanel bij Paris Fashion Week. -Verkiezingsstrijd breidt zich uit: vermeende zoon Bill Clinton duik ... 

RTL Boulevard Afl. 197

Afl. 197

Met in deze uitzending: -Judeska schuift aan over winnen Gouden Kalf. -Exclusieve beelden 'Get The F*ck Out Of My House'. -Kim Kardashian beroofd van juwelen. 

RTL Boulevard Afl. 196

Afl. 196

Met in deze uitzending: -Martine Bijl openhartig over hersenbloeding. -O'G3NE lanceert debuutalbum. -Wendy van Dijk helemaal klaar voor 'The Voice of Holland' seizoen 7. 

RTL Boulevard Afl. 195

Afl. 195

Met in deze uitzending: -Jim Bakkum op avontuur in Las Vegas. -Yolanthe onthult seksgeheim. -Piemelkunstenaar vereeuwigt Fajah Lourens op doek. 

RTL Boulevard Afl. 194

Afl. 194

Met in deze uitzending: -Jan Smit en Broederliefde slaan handen in één. -Albert Verlinde geeft rondleiding door decor van RTL Live. -Frank Dane gaat langs bij Emile Ratelband. 

RTL Boulevard Afl. 193

Afl. 193

Met in deze aflevering: -Rick Brandsteder moet boeten voor mishandeling. -Terugblik eerste tv-debat Hillary Clinton en Donald Trump. -Frank Dane in gesprek met Viktoria Koblenko over moederschap. 

RTL Boulevard Afl. 192

Afl. 192

Met in deze uitzending: -Bekendmaking nominaties Gouden Televizier-Ring. -Peter van der Vorst in gesprek met John de Mol. -Koning Willem-Alexander bij doop prins Carlos junior. 

RTL Boulevard Afl. 191

Afl. 191

Met in deze uitzending: -Carlo Boszhard over bijzondere auditie in 'Superkids'. -Wereldpremière van indrukwekkende film 'Riphagen'. -Nicolette Kluiver over bizar nieuw programma 'Get The F*ck Out Of My House'. 

RTL Boulevard Afl. 190

Afl. 190

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 189

Afl. 189

Met in deze uitzending: -Gerard Joling met bejaarden naar Blijdorp. -Alles over scheiding Angelina Jolie en Brad Britt. -Pat Cleveland in Amsterdam. 

RTL Boulevard Afl. 188

Afl. 188

Met in deze uitzending: -Alles over Prinsjesdag 2016. -Frank Dane loopt avond mee met Jan Smit. -Rick Brandsteder voor de rechter. 

RTL Boulevard Afl. 187

Afl. 187

Met in deze uitzending: -Giel Beelen stopt met ochtendshow 3FM. -Frank Dane ontmoet tieneridool Shawn Mendes. -Bridget Maasland op bezoek bij positiviteitsgoeroe Nathan Rutjes. 

RTL Boulevard Afl. 186

Afl. 186

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland op bezoek bij clown Bassie, die bijna jarig is. -Peter van der Vorst over strijd om Televizierring. -Nicolette Kluijver kijkt 'Expeditie Robinson' met kandidaten. 

RTL Boulevard Afl. 185

Afl. 185

Met in deze uitzending: -De half-Nederlandse Grace wint 'America's Got Talent'. -Exclusief interview met Randy Fenoli van 'Say Yes To The Dress'. -De meiden van O'G3NE over de emotionele rollercoaster waar ze nu in zitten. 

RTL Boulevard Afl. 184

Afl. 184

Met in deze uitzending: -Guus Meeuwis komt langs met groots nieuws. -Lil'Kleine voor de rechter. -Frank Dane op bezoek bij de openhartige René van der Gijp. 

RTL Boulevard Afl. 183

Afl. 183

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland op rode loper 'Bridget Jones's Baby'. -Fatima Moreiro de Melo pokert met Cristiano Ronaldo. -Alles over de iPhone 7. 

RTL Boulevard Afl. 182

Afl. 182

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland spreekt ernstig zieke Joop Braakhekke. -Gordon heeft mot met Jan Slagter. -Exclusief interview met Gigi Hadid. 

RTL Boulevard Afl. 181

Afl. 181

Met in deze uitzending: -Carolien Spoor en Jon Karthaus over droomhuwelijk. -'Seksbom' Geneviève over 'Oh Oh Daar Gaan We Weer'. -'Toren C' terug op de buis. 

RTL Boulevard Afl. 180

Afl. 180

Met in deze uitzending: -Vanavond begint een nieuw seizoen van 'Expeditie Robinson'. -Een voorproefje van 'Fake It Till We Die', de nieuwe single van Anouk. -Jandino Asporaat introduceert nieuwe typetjes in het nieuwe seizoen v ... 

RTL Boulevard Afl. 179

Afl. 179

Met in deze uitzending: -Rapper Typhoon vertelt over zijn nacht in de cel. -John Williams schuift aan om te vertellen over zijn nieuwe programma. -Nicolette Kluijver gaat op bezoek bij de hoogzwangere Bobbi Eden. 

RTL Boulevard Afl. 178

Afl. 178

Met in deze uitzending: -Frank Dane sprak de koning bij het jubileum van de Jostiband. -Gordon komt langs om te praten over 'Gieren met Goor'. -Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie vertellen over de komst van hun tweede kind. 

RTL Boulevard Afl. 177

Afl. 177

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland gaat op stap met Barry Hay. -Vooruitblik op nieuw seizoen GTST. -Terugblik op spraakmakend televisieweekend. 

RTL Boulevard Afl. 176

Afl. 176

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland op visite bij Bridget Jones. -Seizoen 2 'Narcos' van start op Netflix. -Pamela Anderson trekt ten strijde tegen porno. -Aftrap tweede seizoen 'Dance Dance Dance'.