RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Primeur Guus Meeuwis: derde show!

Primeur Guus Meeuwis: derde show!

Een week geleden sloot Guus Meeuwis zijn concertreeks 'Groots met een zachte G' af in het Philips Stadion in Eindhoven, maar de zanger is nu al druk met de reeks van komend jaar. Bij RTL Boulevard heeft hij verder ook n ... 

RTL Boulevard Stand Up Paddling nieuwe sport hype

Stand Up Paddling nieuwe sport hype

Suppen: Het klinkt als een nieuwe soep, maar het is een sportrage. Het suppen, oftewel Stand Up Paddling, is bij de incrowd al een tijdje bekend, maar nu gaat ook de grote massa het doen: ook de grote sterren zijn fan! 

RTL Boulevard Wat wordt de zomerhit van 2011?

Wat wordt de zomerhit van 2011?

Na een hoop regen is het zonnetje vandaag eindelijk weer volop aanwezig. Terwijl de prosecco wordt opengeknald, schallen de vrolijke deuntjes uit de speakers. Een zomer is natuurlijk niets zonder een echte zomerhit! 

RTL Boulevard William en Kate op Wimbledon

William en Kate op Wimbledon

Hoog bezoek vandaag op Wimbledon. Niemand minder dan William en Kate bezochten het tennistoernooi. 

RTL Boulevard TV in de zomer: komkommertijd?

TV in de zomer: komkommertijd?

Een rondje langs de publieke omroepen en RTL en SBS om te kijken wat we deze zomer kunnen verwachten... 

RTL Boulevard Wijnenoorlog breekt uit

Wijnenoorlog breekt uit

Heel restaurant- en wijnland is in rep en roer. Er is namelijk een ware wijnoorlog uitgebroken dankzij een website. 

RTL Boulevard Vooruitblik bruiloft Kate Moss

Vooruitblik bruiloft Kate Moss

De hele modewereld kijkt reikhalzend uit naar vrijdag. Niet omdat er weer een of andere modeweek van start gaat, maar omdat topmodel Kate Moss dan trouwt. En met al Kates connecties belooft dat het feestje van het jaar te worden. 

RTL Boulevard Hollandse nuchterheid achter de schermen bij de diva's

Hollandse nuchterheid achter de schermen bij de diva's

Niet iedereen is onder de indruk van Neerlands eigen diva's. Terwijl Patricia Paay, Patty Brard en Tatjana door een wasserette paraderen, wil deze vrouw gewoon even haar was ophalen. 

RTL Boulevard Patty, Patricia en Tat aan de slag

Patty, Patricia en Tat aan de slag

De drie dames Patty Brard, Patricia Paay en Tatjana Simic gaan voor het programma Diva's Draaien Door mensen helpen. Het drietal moet wel goed met elkaar overweg kunnen voor dit programma, iets waar het in het verleden wel ... 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Het laatste shownieuwtjes op een rij. 

RTL Boulevard Oh Oh Barbie gaat trouwen

Oh Oh Barbie gaat trouwen

Oh Oh Cherso Samantha, oftewel Barbie, is al een tijdje dolgelukkig met haar vriend Michael. In Parijs heeft hij ten huwelijk gevraagd. Het lijkt erop dat Barbie haar Ken heeft gevonden! 

RTL Boulevard De juwelen van de Oranjes

De juwelen van de Oranjes

De juwelencollectie van onze koninklijke familie is er een waar, bijvoorbeeld Gerard Joling, van gaat watertanden. De smaragden, robijnen en diamanten glinsteren je tegemoet. RTL Boulevard geeft een overzicht van sieraden. 

RTL Boulevard Fabienne doet haar verhaal

Fabienne doet haar verhaal

De schrik slaat toe bij Fabienne de Vries wanneer ze krijgt te horendat er een voorstadium van borstkanker bij haar is ontdekt. De tijd die daarop volgt is loodzwaar. Ze vertelt voor het eerst haar verhaal op televisie. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Nieuwe topserie op tv: Downton Abbey

Nieuwe topserie op tv: Downton Abbey

De NCRV zendt de komende zaterdagen een nieuw Brits kostuumdrama uit. Deze topserie speelt zich af aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog in 1912 op het landgoed Downton Abbey. 

RTL Boulevard Constanza's reactie na haar proces

Constanza's reactie na haar proces

RTL Boulevard volgt Constanza Breukhoven als zij uit de rechtszaak komt. De dochter van Connie en Hans Breukhoven moest voor de rechter verschijnen wegens inbraak en het verdwijnen van de kluis in het huis van haar vader. 

RTL Boulevard Ruud de Wild exposeert in Almere

Ruud de Wild exposeert in Almere

Ruud de Wild is naast radio-dj ook kunstenaar. In Almere werd zijn expositie geopend. 

RTL Boulevard Alexia wordt 6 jaar

Alexia wordt 6 jaar

Zondag 26 juni is het feest in huize Oranje. Prinses Alexia blaast dan zes kaarsjes op haar verjaardagstaart uit. 

RTL Boulevard Carice nu ook in de boekwinkel

Carice nu ook in de boekwinkel

Carice van Houten is pas 34 jaar, maar toch is er een boek over de succesvolle actrice verschenen. Het staat vol met mooie foto's en anekdotes van collega's waarmee ze heeft gewerkt. 

RTL Boulevard Justin Bieber aangevallen

Justin Bieber aangevallen

Bij de lancering van zijn eigen parfum bij warenhuis Macy's is Justin Bieber aangevallen door een 'undercover agent'. 

RTL Boulevard Maxima en Willem-Alexander beiden op pad

Maxima en Willem-Alexander beiden op pad

Willem-Alexander en Maxima waren beiden alleen op pad. De prinses heeft Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting heropend en de prins opende het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. 

RTL Boulevard Constanza Breukhoven voor rechter

Constanza Breukhoven voor rechter

RTL Boulevard was aanwezig bij het proces rond dochter van Connie en Hans Breukhoven. Constanza Breukhoven moest voor de rechter verschijnenvanwege de inbraak en het verdwijnen van de kluis in het huis van haar vader. 

RTL Boulevard Voormalig meisje van plezier over Klaas Bruinsma

Voormalig meisje van plezier over Klaas Bruinsma

Twintig jaar geleden werd topcrimineel Klaas Bruinsma doodgeschoten. Voormalig meisje van plezier Eliza kende Klaas goed van de herenclub waar zij destijds werkzaam was. Ze doet haar verhaal aan RTL Boulevard. 

RTL Boulevard 20 jaar na Klaas Bruinsma

20 jaar na Klaas Bruinsma

Maandag is het twintig jaar geleden dat topcrimineel Klaas Bruinsma voor het Amsterdamse Hilton hotel werd doodgeschoten. En ja, dat is natuurlijk een goed moment om terug te blikken op het leven van de beruchte drugsbaron. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard Familie Bouwhuis woont 1 jaar in Meerdijk

Familie Bouwhuis woont 1 jaar in Meerdijk

Het eerste seizoen GTST zit er bijna op, dus ook de Bouwhuis familie heeft bijna vakantie. Niet alleen voor deze soapkarakters was het een roerig jaar... 

RTL Boulevard De allerlaatste Potter

De allerlaatste Potter

In 1997 schreef JK Rowling haar eerste Harry Potter boek, zonder te weten wat voor enorm succes het zou worden. Inmiddels zijn de zeven Harry Potter films door miljoenen fans bezocht en het einde is in zicht. Op 11 juli gaat d ... 

RTL Boulevard Gevangenis of hotel?

Gevangenis of hotel?

De gevangenissen in Latijns-Amerika wil je over het algemeen het liefst vermijden, maar er zijn uitzonderingen. Zo lijkt het in de San Antonio gevangenis in Venezuela alle dagen feest. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Ivo Niehe de nacht door!

Ivo Niehe de nacht door!

Ivo Niehe is 65 jaar geworden en nog lang niet van plan achter de geraniums te gaan zitten. Er liggen vele plannen op de plank en deze zomer is hij weken- en nachtenlang niet van de buis te slaan. 

RTL Boulevard Onterecht TBS

Onterecht TBS

Dusan van R. heeft 18 jaar te lang TBS opgelegd gekregen. Zijn hechtenis had al sinds 1993 niet meer verlengd mogen worden. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? 

RTL Boulevard Meneer agent: Jim Bakkum

Meneer agent: Jim Bakkum

Jim Bakkum beleefde bijna twee weken geleden de dag van zijn leven tijdens zijn huwelijk met Bettina. Een huwelijksreis zit er voorlopig nog niet in want Jim zit midden in de opnames van de nieuwe politieserie Seinpost. 

RTL Boulevard Uitspraak Wilders

Uitspraak Wilders

Vandaag kwam er dan eindelijke een einde aan het proces tegen Geert Wilders. Hoe heeft zijn advocaat Bram Moszkowicz deze dag ervaren? 

RTL Boulevard Doutzen veilt beroemde boot!

Doutzen veilt beroemde boot!

Doutzen kroes veilt haar boot op marktplaats voor het goede doel. De zeilboot was te zien in een reclamefilmpje van Douwe Egberts. De vraagprijs was 3500 euro, maar het bedrag lijkt nu torenhoog te worden. 

RTL Boulevard Boek over Edwin van der Sar

Boek over Edwin van der Sar

Op 3 augustus zal de doelheld van de lage landen afscheid nemen vanhet professioneel voetbal. Vandaag komt een boek over hem uit. En dat geeft een kijkje in het leven van Edwin van der Sar. 

RTL Boulevard De pfaff's realityserie stopt

De pfaff's realityserie stopt

Vandaag werd bekend dat de realityserie van de Pfaff's gaat stoppen. Aan de telefoon de moeder van de familie. Carmen Pfaff. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Nieuwtjes in binnen- en buitenland over o.a. Pink, de Obama's en Nicolette van Dam. 

RTL Boulevard Michiel Vos bij Obama's

Michiel Vos bij Obama's

Correspondent Michiel Vos in Amerika mocht op de foto met de Obama's. Het is een echt familiekiekje geworden, tijdens de zogenoemde white house picknick 

RTL Boulevard Thuis bij Wolter Kroes

Thuis bij Wolter Kroes

Nederland kan zich weer opmaken voor een gloednieuwe Wolter. De volkszanger is de studio ingedoken om nieuwe hits op te nemen. Tussen alle bedrijven door heeft hij ook nog een huishouden te runnen en dat gaat hem niet altijd ... 

RTL Boulevard Heidi Klum topless

Heidi Klum topless

De presentatricevan de designer reality-competitie serie Project Runway gaat voor de campagne van 't programma topless op de foto. 

RTL Boulevard Rechtszaak John Galliano

Rechtszaak John Galliano

Om half 4 vanmiddag is de rechtszaak tegen de gevallen ontwerper John Galliano begonnen. De ontwerper moet op het matje komen bij het Parijse hoger gerechtshof na zijn anti-semitische uitlatingen afgelopen februari. 

RTL Boulevard K3 hoofdrol in Alice in Wonderland

K3 hoofdrol in Alice in Wonderland

De musical Alice in Wonderland met K3 in de hoofdrol komt naar Nederland. En het is nog een wereldprimeur ook. Het is namelijk de allereerste 3D musical. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Justin Bieber beroemd op social media

Justin Bieber beroemd op social media

Er een wedstrijd op internet welk land de grootste schare fans heeft. Dit internet is ook de plek waar de beroemdhieid van het tieneridool Justin Bieber begon! 

RTL Boulevard Ruth Jacott genomineerd voor Edison

Ruth Jacott genomineerd voor Edison

Na alle stemproblemen is er eindelijk positief nieuws voor Ruth Jacott! Ze is genomineerd voor een Edison! Ze is genomineerd voor de Edison Jazz/World 2011. De nominatie is voor haar succesvolle CD 'A Tribute to Billie Holi ... 

RTL Boulevard Men's Fashion Week Milaan

Men's Fashion Week Milaan

Milaan stond de afgelopen dagen in het teken van deMen's Fashion Week. Die kwam vandaag ten einde. Boulevard heeft de hoogtepunten. 

RTL Boulevard Pedojager reageert op woede Ralf Mackenbach

Pedojager reageert op woede Ralf Mackenbach

Chris Holsken van NVKV doet vandaag zijn deel van het verhaal over het bericht over het concert van Ralf Mackenbach. 

RTL Boulevard Rechtszaak John Galliano

Rechtszaak John Galliano

Om half 4 vanmiddag is de rechtszaak tegen de gevallen ontwerper John Galliano begonnen. De ontwerper moet op het matje komen bij het Parijse hoger gerechtshof na zijn anti-semitische uitlatingen afgelopen februari. 

RTL Boulevard Sneak preview: De President

Sneak preview: De President

Najib Amhali op z'n best in de filmkomedie De President, geïnspireerd op het gelijknamige boek van Khalid Boudou. 

RTL Boulevard Sneak preview: Dolfje Weerwolfje

Sneak preview: Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje gaat over de kleine Dolfje die niet weet wat hem overkomt als hij op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit, pluizig wolfje. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard GTST sluit seizoen af met fotoshoot

GTST sluit seizoen af met fotoshoot

Het is bijna juli en dat betekent dat de cast van GTST van een welverdiende vakantie mag gaan genieten. Maar niet voordat iedereen nog even wordt opgetrommeld voor een nieuwe castfoto. Wij waren erbij om even terug- en vooruit ... 

RTL Boulevard Prive en Story krijgen straf van RVD vanwege foto

Prive en Story krijgen straf van RVD vanwege foto

Privé en Story zijn niet welkom op een fotoshoot omdat ze een privéfoto van het Koninklijk Huis in hun blad hebben geplaatst. 

RTL Boulevard Zware tijden voor Fabiënne de Vries

Zware tijden voor Fabiënne de Vries

Fabienne de Vries zit in een voorstadium van borstkanker. De oud-TMF-vj heeft last van een verkleving van kalkcellen die wel kan leiden tot borstkanker. 

RTL Boulevard Prinses Xenia is waternimf in Walibi

Prinses Xenia is waternimf in Walibi

De naam Xenia von Saksen doet bij ons niet meteen een belletje rinkelen. En het is nog wel een prinses. Maar ja, dat ben je in Duitsland al op een niet al te ingewikkelde manier. En daar maakt Xenia handig gebruik van. 

RTL Boulevard Patty Brard viert release nieuwe album en leeft zich uit!

Patty Brard viert release nieuwe album en leeft zich uit!

Patty Brard heeft na haar ontslag bij SBS6 alle tijd om zich volledig op die andere passie, zingen, te gaan richten. Gisteren kreeg ze haar eerste cd op bijzondere wijze van niemand minder dan Gerard Joling. 

RTL Boulevard Rutte kan even bijkomen

Rutte kan even bijkomen

Het is bijna zomerreces in de Tweede Kamer, dus premier Rutte kan zo gaan genieten van een lange zomervakantie. Hoe heeft hij het het afgelopen jaar gedaan? De parlementair verslaggevers aan het woord. 

RTL Boulevard Kater voor BLØF

Kater voor BLØF

Niet alleen de fans, maar ook BLØF was erg teleurgesteld omdat het Concert At Sea-festival op zaterdag niet doorging vanwege het stormachtige weer. 

RTL Boulevard Albert en Charlene (te?) kalm over trouwdag

Albert en Charlene (te?) kalm over trouwdag

Prins Albert en zijn Charlène gaan over anderhalve week trouwen. Maar er is geen stress te bekennen bij het koppel; sterker nog, er lijkt ook geen passie te zijn... 

RTL Boulevard Lodewijk Hoekstra over spraakmakende trouwdag

Lodewijk Hoekstra over spraakmakende trouwdag

Lodewijk Hoekstra is twee weken geleden op Ibiza in het huwelijksbootje gestapt met zijn Kristel. De mooiste dag van hun leven is door fotografen ruw verstoord. Het koppel vertelt hoe ze deze dag hebben beleefd. 

RTL Boulevard Dre Hazes doet herexamen

Dre Hazes doet herexamen

Dré Hazes is gezakt voor zijn examen; hij doet herexamen, en hij moet minimaal een 7,3 halen. Is dat gelukt? 

RTL Boulevard Yves Leterme en zijn 849 sms'jes voor minnares

Yves Leterme en zijn 849 sms'jes voor minnares

Het Belgische blad Story kopt dat de Belgische eerste minister Yves Leterme 849 berichtjes heeft gestuurd aan zijn minnares. Dit terwijl hij keurig getrouwd is. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Jackass-ster Ryan Dunn overleden

Jackass-ster Ryan Dunn overleden

Jackass-ster Ryan Dunn is op 34-jarige leeftijd overleden. De waaghals kwam maandagochtend om bij een auto-ongeluk in Pennsylvania. 

RTL Boulevard Optreden Ralf Mackenbach doelwit grappenmakers

Optreden Ralf Mackenbach doelwit grappenmakers

Een optreden van Ralf Mackenbach is doelwit geworden van een stel grappenmakers. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland, met vandaag o.a.: Oprah Winfrey, AmsterdamDiner, Prinses Nathalie van Denemarken, Milaan Fashion Week en Jeroen van der boom. 

RTL Boulevard War Child musical voor Kids

War Child musical voor Kids

Vandaag ging "War Child musical voor kids gaat de zon op" in premiere. Onze eigen Albert en War Child koning Marco Borsato maakten hun opwachten bij basisschool 't Palet. 

RTL Boulevard Carlo Boszhard is kaal

Carlo Boszhard is kaal

Kaal is het helemaal en daar komen steeds meer mensen achter. De afgelopen week bereikte ons steeds vaker berichten dat Carlo Boszhard definitief het scheermes erin heeft gezet en alles eraf heeft geschoren. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Julio Poch weer gearresteerd

Julio Poch weer gearresteerd

Julio Poch is anderhalve week geleden voor de tweede keer gearresteerd in Argentinië. De voormalig Transavia piloot wordt verdacht van betrokkkenheid bij de zogeheten "dode vluchten" waarbij mensen uit het vliegtuig w ... 

RTL Boulevard Amy Winehouse terug naar house

Amy Winehouse terug naar house

Amy Winehouse is net begonnen aan haar Europese Tour en fans konden niet wachten tot ze eindelijk een kaartje konden kopen. In Servië waren 20.000 mensen er helemaal klaar voor, ze hadden een kaartje gekocht en toen gebeurde ... 

RTL Boulevard RTL start Crime kanaal

RTL start Crime kanaal

CSI, Baantjer, Prisonbreak, al dit soort crime series worden na de zomer op de nieuwe crime zender van RTL, 24 uur per dag uitgezonden.