RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Afl. 163

Afl. 163

Coen en Sander maken zich op voor eerste show op 538. 3JS-gitarist Jaap Kwakman zegt ja tegen zijn Jenny. Hij is zaterdag in Volendam getrouwd en RTL Boulevard was erbij! Familiedrama treft acteur Morgan Freeman. De kleindochte ... 

RTL Boulevard Afl. 162

Afl. 162

William en Kate zijn persmuskieten spuugzat! Exclusief: 'Het Geluid' van Q-music bij RTL Boulevard. Enrique Iglesias koestert succes. 

RTL Boulevard Afl. 161

Afl. 161

Emotionele reis voor GTST-acteur Beau Schneider. Nog meer vrouwen zijn het slachtoffer van Bill Cosby. Andy en Melisa storten zich op een nieuw project. 

RTL Boulevard Afl. 160

Afl. 160

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 159

Afl. 159

Boerin Femke stort zich op een nieuw project. Vajèn van den Bosch en Lennart stapelverliefd. DI-RECT bivakkeert een week in hun eigen hotel. 

RTL Boulevard Afl. 158

Afl. 158

Lange Frans en Danielle spreken openhartig over hun relatie. Dj Ruud Feltkamp zit op eenzame hoogte. Wilfred Genee en Johan Derksen slijpen de messen. 

RTL Boulevard Afl. 157

Afl. 157

Foto's van het huwelijksfeest Jennifer Aniston zijn uitgelekt. GTST-acteur Buddy Vedder moet wennen aan bekendheid. Jan Smit aan de slag als sommelier. 

RTL Boulevard Afl. 156

Afl. 156

Roy Donders één jaar samen met zijn vriend Marvin. Juvat geeft dansworkshop aan probleemjongeren. Momo vertelt uitgebreid over zijn breuk met Sylvie. 

RTL Boulevard Afl. 155

Afl. 155

RTL Boulevard gaat op de koffie bij Gordon's Blushing Amsterdam. De jongens van B-Brave vieren amper vakantie. Ze blijken niet zonder elkaar te kunnen! Waarom dumpte Zayn Malik zijn verloofde? 

RTL Boulevard Afl. 154

Afl. 154

Het is over en uit tussen Sylvie Meis en haar Zwitserse vriend Momo. RTL Boulevard sprak met hem. De dj-droom van acteurs en best buddies Manuel Broekman en Geza Weisz komt uit. Ze trekken remixend de wereld over. Martien uit ' ... 

RTL Boulevard Afl. 153

Afl. 153

Een gesprek met de kersverse moeder Monique Smit. De Volendamse zit bovenop een roze wolk. De financiële problemen van Waylon stapelen zich op. 

RTL Boulevard Afl. 152

Afl. 152

Gerard Ekdom neemt emotioneel afscheid van 3FM. Ook John Ewbank is verbaasd over de kosten van het Koningslied. Boerin Bertie oefent alvast de gabberdans voor de Gay Pride. 

RTL Boulevard Afl. 151

Afl. 151

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 150

Afl. 150

De nieuwe school van Amalia wordt zwaarbeveiligd. Kruisgrijper Rosa Timmer opgepakt. Q-music's Wietze en Lieke zijn druk met de voorbereidingen van hun bruiloft. 

RTL Boulevard Afl. 149

Afl. 149

Barbie is alle opdringerige fans spuugzat. We praten met Michiel Vos over het net dat zich rond Bill Cosby sluit. De vader van Rafael van der Vaart plundert het huis van Sabia Engizek leeg. 

RTL Boulevard Afl. 148

Afl. 148

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 147

Afl. 147

We zijn bij de opnames van Gerard Joling's nieuwe videoclip. Wesley Sneijder is het zat en haalt keihard uit naar Turkse pers. Jörgen Raymann schiet Surinamers te hulp. Een flinke storm heeft een ravage aangericht in de wijk ... 

RTL Boulevard Afl. 146

Afl. 146

Romee Strijd schittert als nieuwe Angel. Nicolette Kluijver uit de kleren voor een goed doel. Jurassic World is een enorme kaskraker. 

RTL Boulevard Afl. 145

Afl. 145

Frans Bauer gaat aan de bak met een nieuw televisieprogramma. Hij vertelt hier alles over. Zon, zee en strand zijn dé ingrediënten voor een heerlijke vakantie, maar bekend Nederland gaat vooral sportief de zomer door. We ... 

RTL Boulevard Afl. 144

Afl. 144

Het sprookje tussen Kees van Nieuwkerk en Carice van Houten is na twee jaar voorbij. Wat vindt Marlies Dekkers van het vervolg op Vijftig Tinten Grijs? Meer nieuws over Ferry Doedens. 

RTL Boulevard Afl. 143

Afl. 143

Ferry Doedens reageert op zijn ontslag bij GTST. Wesley en Yolanthe stralen op hun vijfjarig huwelijksfeest. Rian Donders zegt 'zeker wel' tegen haar Johan. 

RTL Boulevard Afl. 142

Afl. 142

Het is een jaar geleden dat het toestel van vlucht MH17 neerstortte. We blikken terug met RTL Nieuws-anchors Merel Westrik en Antoin Peeters. De eerste lingeriecampagne van Victoria's Secret Angel Romee Strijd is sinds deze wee ... 

RTL Boulevard Afl. 141

Afl. 141

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 140

Afl. 140

Olivia Lonsdale, het meisje uit de clip van Drank & Drugs, gooit hoge ogen met haar opmerkelijke verschijning. De opnames van het nieuwe RTL-programma Dance, Dance, Dance zijn in volle gang. Volgens Sylvana Simons vliegen de vo ... 

RTL Boulevard Afl. 139

Afl. 139

We nemen samen met boer Theo zijn nieuwe liefdesbrieven door. Zal hij toch nog de liefde van zijn leven vinden? We schakelen live met Thekla Reuten en Daan Schuurmans tijdens de première van De Reünie. Update: de jacht op ... 

RTL Boulevard Afl. 138

Afl. 138

Schattig! We gaan op babybezoek bij Barbie en Michael. Simon Keizer luidt de noodklok: Het Volendamse accent moet blijven! De Britse prins William heeft een nieuwe klus te pakken. Hij gaat aan de slag als traumahelikopterpiloot. 

RTL Boulevard Afl. 137

Afl. 137

Oranjes stralen tijdens jaarlijkse fotosessie. Sophie geschokt door de Middeleeuwse situatie in Nepal. Samenwerking Mr.Probz en Armin smaakt naar meer. 

RTL Boulevard Afl. 136

Afl. 136

Koningin Maxima geraakt bij opening Leontienhuis. Dave Roelvink nu echt op het rechte pad. Boer Tom voelt vlinders in zijn buik. 

RTL Boulevard Afl. 135

Afl. 135

Babybezoek bij de kleine spruit van Dennis Weening. Laatste update over de breuk tussen Rafael en Sabia. Voorlopig geen vakantie voor Everon Jackson Hooi. 

RTL Boulevard Afl. 134

Afl. 134

Michiel Vos licht schandaal rondom Bill Cosby toe. Vierde seizoen Penoza extremer dan ooit. Dj Martix Garrix heeft eigen clubavond Ibizavoeren. 

RTL Boulevard Afl. 133

Afl. 133

Eerste exclusieve beelden bruiloft Nicolette. Het Jonge Britse prinsesje Charlotte is gedoopt. Ophef over experts Tussen Kunst & Kitsch. 

RTL Boulevard Afl. 132

Afl. 132

Uitgebreide vooruitblik op de cliffhanger van GTST. Roy Donders is megatrots op zijn eerste album. Volendam staat stil bij de begrafenis van Jaap Buijs. 

RTL Boulevard Afl. 131

Afl. 131

Ambulances bij de opnames van 'K3 zoekt K3'. Het spiksplinternieuwe album van Hardwell. Magic Mike zorgt voor Hollywoodsfeer in Amsterdam. 

RTL Boulevard Afl. 130

Afl. 130

Jan Kooijman interviewt Channing Tatum. Tim Douwsma in de studio met groot nieuws. Hoe gaat het verder met Maxime en Anton in GTST? Chef'Special op avontuur in Amerika. 

RTL Boulevard Afl. 129

Afl. 129

Hans Teeuwen gaat de muziekwereld in met popalbum. Wie staan er allemaal op de nieuwe GTST-castfoto? BN'ers bij de opening van de nieuwe Eftelingachtbaan. 

RTL Boulevard Afl. 128

Afl. 128

Volendam rouwt om het overlijden van Jaap Buijs. Barbie is bevallen van haar zoontje Milano. De mooiste beelden van Concert at Sea. Babette van Veen in de studio over haar terugkeer in GTST. 

RTL Boulevard Afl. 127

Afl. 127

Vechtpartij van Lil' Kleine krijgt een staartje. Eva Simons op bezoek over succes hit Policeman. Liveschakeling met Blof op Concert at Sea. 

RTL Boulevard Afl. 126

Afl. 126

Trijntje is zwanger! Ze vertelt er bij ons over. Timor haalt herinneringen op aan Michael Jackson. Spannend nieuws over Expeditie Robinson. 

RTL Boulevard Afl. 125

Afl. 125

Ophef rondom het nummer Drank & Drugs. Wat gaat er gebeuren in de cliffhanger van GTST? Terminator-interview met Arnold Schwarzenegger. 

RTL Boulevard Afl. 124

Afl. 124

Een exclusief interview met Taylor Swift. Beau Schneider en Senna Borsato over film Code M. Uniek kijkje bij de styling van Wendy met Manon Meijers. 

RTL Boulevard Afl. 123

Afl. 123

Een exclusief interview met Taylor Swift. Beau Schneider en Senna Borsato over film Code M. Uniek kijkje bij de styling van Wendy met Manon Meijers. 

RTL Boulevard Afl. 122

Afl. 122

Lil Kleine & Ronnie Flex scoren met Drank en Drugs. Harry Piekema is terug met stuk op De Parade. Nance komt praten over de nieuwe show Puur Geluk. 

RTL Boulevard Afl. 121

Afl. 121

Van het OM hoeft de afperser van John de Mol niet de cel in. X-factor's Rolf staat op 1 in Latijns-Amerika. Heeft Holleeder nog meer moorden op zijn geweten? 

RTL Boulevard Afl. 120

Afl. 120

Eerste beelden van Katja zoenend met haar nieuwe vlam. Linda komt met een veiling voor de Linda Foundation. Het verhaal over Hufterproef krijgt een staartje. 

RTL Boulevard Afl. 119

Afl. 119

GTST ook de komende vier jaar bij RTL. Di-Rect viert jubileum op bijzondere manier. EO slaat plank mis met Hufterproef. Isa Hoes interviewt Sandra Bullock. 

RTL Boulevard Afl. 118

Afl. 118

Terugblik op eerste weekend Groots met Guus. Michiel Huisman over zijn 'Age of Adaline' avontuur. Elvira Out tot haar eigen verbazing uit GTST gezet. Exclusieve beelden van drugsinval in Tilburg. 

RTL Boulevard Afl. 117

Afl. 117

Pinkpop is begonnen! We hebben de eerste beelden. Thijs Römer schrijft roman over showbizzwereld. De derde Wendy over vrijheid en ambitie. 

RTL Boulevard Afl. 116

Afl. 116

Peter R. vertelt over de zaak tegen Facebook. Tjitske Reidinga in haar nieuwe toneelstuk. Beau van Erven Dorens tekent contract bij RTL. 

RTL Boulevard Afl. 115

Afl. 115

Exclusief: achter de schermen bij 'Groots Met Een Zachte G' met Guus. Marco Borsato live bij Friends for War Child Het laatste nieuws rondom liquidatie Zaandam. 

RTL Boulevard Afl. 115

Afl. 115

Exclusief: achter de schermen bij 'Groots Met Een Zachte G' met Guus. Marco Borsato live bij Friends for War Child Het laatste nieuws rondom liquidatie Zaandam. 

RTL Boulevard Afl. 114

Afl. 114

Een heftige liquidatie in Zaandam. André Hazes jr. gaat in op privéleven. O'G3NE ontmoet Olly Murs. 

RTL Boulevard Afl. 113

Afl. 113

Jan Smit verrast zijn zusje Monique. Superkids-winnares Zoë dolgelukkig met overwinning. Anouk brengt muzikale ode aan haar vriend. Henk reageert op exit voorstelling Jochem Myjer. 

RTL Boulevard Afl. 112

Afl. 112

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 111

Afl. 111

Albert West is op 65-jarige leeftijd overleden. Guus Meeuwis in de studio over zijn concerten. We kijken vooruit naar nieuwe film 'Jurassic World'. Ali B over zijn nieuwe avontuur: The Voice Kids. 

RTL Boulevard Afl. 110

Afl. 110

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 109

Afl. 109

De transformatie van Bruce naar Caitlyn Jenner. We waren bij de première van Rendez-Vous. Jim Bakkum op bezoek over de nieuwe Mega Mindyfilm. 

RTL Boulevard Afl. 108

Afl. 108

Het doek is gevallen voor Carlo en Irene. De Toppers hebben hun concertreeks afgerond. Nederlands bekendste dj's bij The Flying Dutch. 

RTL Boulevard Afl. 107

Afl. 107

Carlo en Irene in de studio over laatste Life4You. Colin vertelt over de nieuwste snufjes van Google. Sunnery en Ryan doen mee aan de Flying Dutch. 

RTL Boulevard Afl. 106

Afl. 106

Slachtoffer Gerard Joling is er ernstig aan toe. Dan Karaty over 'So You Think You Can Dance' in de VS. Dj Hardwell spreekt Minionsfilm in. 

RTL Boulevard Afl. 105

Afl. 105

Gerard Joling aangeslagen door aanrijding. Utopiaan Joey vertelt over zijn vertrek. De toekomst van Boer Geert en zijn Hetty. 

RTL Boulevard Afl. 104

Afl. 104

Ruud Feltkamp zit niet stil tijdens z'n GTST-pauze. Dirk Zeelenberg benoemt tot trouwambtenaar. Michiel Huisman en de Game of Thrones-tentoonstelling. Richard Groenendijk over Jopie Parlevliet. 

RTL Boulevard Afl. 103

Afl. 103

Alle gebeurtenissen bij de Songfestivalfinale. Guus Meeuwis speelt de Royal Albert Hall plat. Feestelijke aftrap van de concertreeks van De Toppers. 

RTL Boulevard Afl. 102

Afl. 102

Doorpas van Guus Meeuwis met stylist Manon Meijers. De Toppers zetten de puntjes op de i voor de shows. Rick Nieman neemt vandaag afscheid van het RTL Nieuws. 

RTL Boulevard Afl. 101

Afl. 101

Marco en Jada Borsato gaan samen op reis voor War Child. Op setbezoek bij het nieuwe seizoen van Bluf. Daan Schuurmans op een roze wolk. 

RTL Boulevard Afl. 100

Afl. 100

Al het nieuws rondom Trijntje Oosterhuis. Wij spraken Let It Go-zangeres Idina Menzel. De mannen van Draadstaal in de studio. 

RTL Boulevard Afl. 99

Afl. 99

Vanavond is het erop of eronder voor Trijntje. Winnares Singer-songwriter is beduusd. YouTube-ster Enzo Knol in Cannes. 

RTL Boulevard Afl. 98

Afl. 98

Al het nieuws vanaf het Songfestival in Wenen. Kenny B presenteert zijn album in de Melkweg. Herman en Martijn gaan barbecueën in nieuwe show. 

RTL Boulevard Afl. 97

Afl. 97

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 96

Afl. 96

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 95

Afl. 95

Trijntjes repetitie is tot nu toe het best bekeken. Nederlandse Billy Elliot naar Engeland. De gezondheidsperikelen van de familie Froger. 

RTL Boulevard Afl. 94

Afl. 94

Guus Meeuwis vertelt over zijn duet met Kenny B. De toekomst van Chantal Janzen bij onze oosterburen. Het nieuwe album van The Common Linnets. 

RTL Boulevard Afl. 93

Afl. 93

Laatste nieuws over Trijntje Oosterhuis in Wenen. Huwelijksnieuws vanuit Volendam. De toekomstplannen van Chantal Janzen in Duitsland.