RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Afl. 99

Afl. 99

Met in deze uitzending: -Waar zouden we zijn zonder Facebook, Apple en Google? -Dennis Weening in de bres voor aapjes op Jakarta. -Iraanse modellen opgepakt om niet dragen hoofddoek. 

RTL Boulevard Afl. 98

Afl. 98

Met in deze uitzending: -Chantal Janzen is onze razende reporter op de set van de komische speelfilm 'Het Verlangen'. -Natasja Froger over haar kids die betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij tijdens de Toppers. -Een ... 

RTL Boulevard Afl. 97

Afl. 97

Met in deze uitzending: -Douwe Bob is weer in het land en werd groots onthaald op Schiphol. -De Toppers genieten na van drie dagen glitterfestijn. -Heel Nederland is trots op Max Verstappen. 

RTL Boulevard Afl. 96

Afl. 96

Met in deze uitzending: - Douwe Bob is klaar voor de finale, maar het hele Songfestival-festijn lijkt z'n tol te eisen. -Is Britt Dekker echt de grootste natuurkenner onder de BN'ers of belazert ze de boel? -De Toppers zetten v ... 

RTL Boulevard Afl. 95

Afl. 95

Met in deze uitzending: -Douwe Bob en Common Linnets spelen bar in Stockholm plat. -Een uniek kijkje in het leven van Nick en Simon. 

RTL Boulevard Afl. 94

Afl. 94

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 93

Afl. 93

Met in deze uitzending: -Willem Holleeder beraamde moord op zussen en Peter R. de Vries. -Eerste halve finale Eurovisiesongfestival: D-Day voor Douwe Bob. -Jet van Nieuwkerk komt met nieuw boek. -Nieuw stulpje voor Reinout en D ... 

RTL Boulevard Afl. 92

Afl. 92

Met in deze uitzending: -John van den Heuvel uit z'n dak bij kampioensfeest PSV. -Douwe Bob verovert Stockholm. -Brabantse Laura verliest nipt in finale Duitse talentenshow. 

RTL Boulevard Afl. 91

Afl. 91

Met in deze uitzending: -3FM-dj Domien over nieuwe single Justin Timberlake. -Douwe Bob maakt veel indruk met tweede repetitie. -Peter R. de Vries weet het zeker: Ajax wint schaal. -Exclusief kijkje op de set van nieuwe film 'S ... 

RTL Boulevard Afl. 90

Afl. 90

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 89

Afl. 89

Met in deze uitzending: -50 Cent door het stof na het publiceren van een heftig filmpje. -Twarres neemt revanche op het 'valse' optreden bij DWDD. -Laatste kandidaten van Idols vechten zich naar liveshows op Bali. -Douwe Bob ge ... 

RTL Boulevard Afl. 88

Afl. 88

Met in deze uitzending: -RTL Boulevard sprak exclusief met Sylvie Meis in Hamburg. -Een mijlpaal voor Enzo Knol, zijn duizendste vlog staat online. -Schokkend: sterren gefotoshopt als anorexiapatiënten. 

RTL Boulevard Afl. 87

Afl. 87

Met in deze uitzending: -Zo ziet het optreden van Douwe Bob er op het Eurovisie Songfestival uit. -Veel respect voor Qmusic-dj Mattie Valk. -Nieuw seizoen Zwarte Tulp staat voor de deur. 

RTL Boulevard Afl. 86

Afl. 86

Met in deze uitzending: -Liveschakeling met Armin van Buuren bij zijn try-outs in de Brabanthallen in Den Bosch. -Waarom Lucille Werner voor SBS kiest. -Jarige Gerard Joling in het zonnetje gezet. 

RTL Boulevard Afl. 85

Afl. 85

Met in deze uitzending: -Speculaties alom: waar is Prince aan overleden? -De internationale rol is een mijlpaal voor actrice Sylvia Hoeks. -Een kijkje achter de schermen bij de repetities van de Dolly Dots. 

RTL Boulevard Afl. 84

Afl. 84

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 83

Afl. 83

Met in deze uitzending: -Nederland maakt zich op voor winterse Koningsdag. -Seksrel in Engeland rond Nederlandse voetballer Manchester United. -Code Oranje: lintjesregen in Nederland. 

RTL Boulevard Afl. 82

Afl. 82

Met in deze uitzending: -Bekend Nederland leeft mee met Feyenoord. -Bob uit 'Holland's Got Talent' overdonderd door reacties. -Dj Eva Koreman werpt haar blik op veelbesproken album Beyoncé. 

RTL Boulevard Afl. 81

Afl. 81

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 80

Afl. 80

Met in deze uitzending: -Lodewijk Hoekstra stopt na dertien jaar met 'Eigen Huis & Tuin'. -Fajah Lourens belooft je een killer body in twaalf weken. -Hieperdepiep! Queen Elizabeth is negentig jaar geworden. 

RTL Boulevard Afl. 79

Afl. 79

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 78

Afl. 78

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 77

Afl. 77

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 76

Afl. 76

Met in deze uitzending: -Een terugblik met John van den Heuvel over de uitzending met Joran van der Sloot. -Duitse media noemen de jas van koningin Máxima een 'hakenkruismantel'. -Koffietijd staat volgende week helemaal in h ... 

RTL Boulevard Afl. 75

Afl. 75

Met in deze uitzending: -Yes-R zit bovenop roze wolk door geboorte dochter. -Dochter David Gonçalves stoot door in 'Idols'. -Neergeschoten man is vader NAC-speler Grad Damen. 

RTL Boulevard Afl. 74

Afl. 74

Met in deze uitzending: -Het Nederlandse dj-trio Kriss Kross komt met hun nieuwe nummer 'Seks' op 1 binnen in Spotify. -Fiona Hering laat zien hoe je je eten 3D kunt printen. -Geraldine Kemper trotseert voor het programma 'Stay ... 

RTL Boulevard Afl. 73

Afl. 73

Met in deze uitzending: -De Nederlandse Laura van den Elzen kan niet meer over straat in Duitsland sinds haar deelname aan Deutschland sucht den Superstar. -Alle grote Nederlandse dj's waren gisteren bij de première van de d ... 

RTL Boulevard Afl. 72

Afl. 72

Met in deze uitzending: -Een terugblik met 'Miljoenenjacht'-finalist Folkert. 'GTST'-collega's steken bodyguard Miro hart onder de riem. -Estavana Polman geschrokken van media-aandacht. -Douwe Bob onder de indruk van Franse con ... 

RTL Boulevard Afl. 71

Afl. 71

Met in deze uitzending: -'Campinglife' na vijftien jaar van de buis. -'Holland's Got Talent' weer van start. -Motorbendes houden huis in Rotterdam. 

RTL Boulevard Afl. 70

Afl. 70

Met in deze uitzending: -Goedele Liekens zorgt voor flink wat rode oortjes. -Voetbal Inside-deskundige Jan Boskamp verandert levensstijl voor ziek meisje. -6 maanden cel voor juwelenroof bij prinses Margarita. 

RTL Boulevard Afl. 69

Afl. 69

Met in deze uitzending: -Mainstreet in de studio met groots nieuws. -Eerste beelden documentaire Martin Garrix. K-otic heeft leuk nieuws over de aanstaande reünie. BN'ers zingen met professionals in 'It Takes 2'. 

RTL Boulevard Afl. 68

Afl. 68

Met in deze uitzending: -Vaderlandse pers rukt uit voor zaak-Miljoenenjacht. -Album Zayn Malik breekt alle records. -BN'ers moeten het ontgelden in 'Wat een Poppenkast'. 

RTL Boulevard Afl. 67

Afl. 67

Met in deze uitzending: -Een lach en een traan bij de musical SKY. -Peter R. de Vries werpt een blik op de Holleeder-stukken. -Terug de schoolbanken in met Beau van Erven Dorens. 

RTL Boulevard Afl. 66

Afl. 66

Met in deze uitzending: -Het is haat en nijd in de familie van Mariah Carey. 'RTL Boulevard' heeft de broer van de zangeres gesproken en zijn uitspraken zijn niet mals. Verder: 'Back 2 School' met Beau van Ervens Dorens. De pre ... 

RTL Boulevard Afl. 65

Afl. 65

Met in deze uitzending: -Het leven van een dj gaat niet altijd over rozen. -Paard overleeft nieuwe show Geer en Goor niet. -Katja Schuurman stort zich op nieuwe experimenten in Katja's Bodyscan. 

RTL Boulevard Afl. 64

Afl. 64

Met in deze uitzending: -Presentatoren Idols Lieke en Ruben aan de desk. -Ronnie Flex emotioneel na biergooi-incident. -Gerard Joling en Gordon op bezoek bij Mark Rutte. - Irene Moors over haar eerste programma bij SBS6. 

RTL Boulevard Afl. 63

Afl. 63

Met in deze uitzending: -Seriemoordenaar GTST gevaarlijker dan je denkt. -Johan Cruijff bijzonder trots op Foundation. -Bart van U. heeft gruwelijke details verteld over de moord op zijn zus Loïs. 

RTL Boulevard Afl. 62

Afl. 62

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 61

Afl. 61

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 60

Afl. 60

Met in deze uitzending: -De wereld is in shock: Johan Cruijff is overleden. -Tenniscoach Robin Haase opgepakt voor betrokkenheid bij de dood Koen Everink. -Alle ogen zijn gericht op 'The Passion'! 

RTL Boulevard Afl. 59

Afl. 59

Met in deze uitzending: -Peter R. de Vries geeft update over Brussel. -Nieuwe seizoen 'Idols' vanavond eindelijk van start. -Succesvol jaar Lil'Kleine bekroond. -Wilfred Genee schuift aan met 'gezond' nieuws. 

RTL Boulevard Afl. 58

Afl. 58

Deze uitzending staat in het teken van de aanslagen in Brussel. Zo schuiven de crimedeskundigen John van den Heuvel en Peter R. de Vries aan. Ook royaltydeskundige Marc van der Linden is te gast. Verder een gesprek met de Belgi ... 

RTL Boulevard Afl. 57

Afl. 57

Met in deze uitzending: -'De Kwis-grap Martine Bijl over de schreef'. -Regisseur 'The Passion' in zevende hemel. -Hoge woord is eruit: Carice is zwanger. 

RTL Boulevard Afl. 56

Afl. 56

Met in deze uitzending: -Wildersproces: 'Het moet niet over emoties gaan'. -Britten ontevreden over Kate Middleton. -Linda de Mol barst van de nieuwe ideeën. 

RTL Boulevard Afl. 55

Afl. 55

Met in deze uitzending: -Joran van der Sloot klapt opnieuw uit de school. -Terug- en vooruitblik met oud-kandidaten Idols. -Berget Lewis op podium met superster David Foster. 

RTL Boulevard Afl. 54

Afl. 54

Met in deze uitzending: -Drukke agenda te zwaar voor Jeroen van der Boom? -Douwe Bob en zijn moeder over het Songfestival. -Wie moet 'Temptation Island' vroegtijdig verlaten? 

RTL Boulevard Afl. 53

Afl. 53

Met in deze uitzending: -Arjen Robben openhartiger dan ooit in Duits interview. -Politie toont verdachte die hoofd Amzieb neerlegt. -PSV-fan John van den Heuvel op jacht naar goals. 

RTL Boulevard Afl. 52

Afl. 52

Met in deze uitzending: -Heel Holland Bakt strikt André van Duin. -Voogdijdrama trekt zware wissel op Madonna. -Emoties lopen hoog op bij zaak 'speedbootdrama'. -Nielson geniet nog na van afgeladen HMH. 

RTL Boulevard Afl. 51

Afl. 51

Met in deze uitzending: -André Hazes jr. presenteert trots zijn debuutalbum. -Koning Willem-Alexander en Máxima bezoeken café aanslagen Parijs. -Oranjes steken handen uit de mouwen voor NLdoet. -Fred van Leer leefde ma ... 

RTL Boulevard Afl. 50

Afl. 50

Met in deze uitzending: -Een groots onthaal in Parijs voor ons koningspaar. -Gigi Hadid en Kendall Jenner: modemaatjes en beste vriendinnen. -Gordon, Gerard en Jandino mogen voortaan alles op zaterdag. 

RTL Boulevard Afl. 49

Afl. 49

Met in deze uitzending: -K-otic in de studio over grootse reünie. -Hoofd gevonden in Amsterdam. -Kim Kardashian geeft zich opnieuw bloot. 

RTL Boulevard Afl. 48

Afl. 48

Met in deze uitzending: -De uitreiking van de TV-Beelden 2016: alle hoogtepunten op een rij. -Artsen waarschuwen voor klei-detox van Rens Kroes. -The Voice Kids zorgt voor verbroedering. 

RTL Boulevard Afl. 47

Afl. 47

Met in deze uitzending: -Twee van de drie prinsesjes vieren Koningsdag 2016. -Soapdorp Meerdijk is weer een inwoner rijker. -Mol Klaas is opgelucht dat het hoge woord eruit is. 

RTL Boulevard Afl. 46

Afl. 46

Met in deze uitzending: -Wat vinden muziekkenners van het nieuwe album van Anouk? -Peter R. over mysterieuze dood Koen Everink. -Douwe Bob vertelt over zijn songfestivalinzending. 

RTL Boulevard Afl. 45

Afl. 45

Met in deze uitzending: -Martine Bijl niet in nieuw seizoen 'Heel Holland Bakt'. -Afrojack laat de dromen van jonge talenten uitkomen. -Lil´ Kleine verrast staatssecretaris Martin van Rijn met zijn gouden plaat. 

RTL Boulevard Afl. 44

Afl. 44

Met in deze uitzending: -Repeteren met Nielson voor concert in HMH. -Anouk haalt foto's van kinderen van social media. -Fred van Leer over brute inbraak in zijn huis. 

RTL Boulevard Afl. 43

Afl. 43

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 42

Afl. 42

Met in deze uitzending: -Natúúrlijk alles over de Oscars. -Hoe gaat het nu met brokkenpiloot prinses Alexia? -Daan Boom en Leona Philippo maken zich op voor finale Maestro. 

RTL Boulevard Afl. 41

Afl. 41

Met in deze uitzending: -Guus Meeuwis en zijn Valérie gaan na een huwelijk van veertien jaar uit elkaar. -Pip Pellens onthult de winnende slotscène in Goede Tijden Slechte Tijden. -Wil Boszhard imponeert de cast van 'The ... 

RTL Boulevard Afl. 40

Afl. 40

Met in deze uitzending: -In een notendop: Brit Awards 2016. -Taakstraf en boete voor Ben Saunders na mishandeling verkeersregelaar. -De meest memorabele Oscar-speeches op een rij. 

RTL Boulevard Afl. 39

Afl. 39

Met in deze uitzending: -StukTV met groot nieuws aan de desk. -Media duikt bovenop zaak Camiel Eurlings. -Op de set bij 'Zwarte Tulp'. 

RTL Boulevard Afl. 38

Afl. 38

Met in deze uitzending: -Camiel verantwoordelijk voor mishandeling? -Barry en Noortje schitteren op rode loper. -Nieuwe jury Idols over eerste audities. 

RTL Boulevard Afl. 37

Afl. 37

Met in deze uitzending: -Jan Smit over het grote succes van boyband Klubbb3. -Jolige boel bij Friends-reünie. -Jeroen van Koningsbrugge over het rustige leven in LA. 

RTL Boulevard Afl. 36

Afl. 36

Met in deze uitzending: -Op setbezoek bij Familie Kruys met Linda de Mol. -Sacha Baron Cohen zet Amsterdam op zijn kop. -Het geheim achter de rechtbanktekening. 

RTL Boulevard Afl. 35

Afl. 35

Met in deze uitzending: -John Williams is gesloopt na een nieuw seizoen 'Help, Mijn Man is Klusser!'. -Jan Smit: Klubbb3 is een beetje uit de hand gelopen. -We praten je helemaal bij over de laatste foodtrends.s 

RTL Boulevard Afl. 34

Afl. 34

Met in deze uitzending: -Waarom Klaas Otto opstapte bij No Surrender. -Johnny de Mol laat opnieuw kinderwensen in vervulling gaan. -Op de set bij 'Fuller House'. -Wat heeft Ruben Nicolai met majesteitsschennis? 

RTL Boulevard Afl. 33

Afl. 33

Met in deze uitzending: -Alle hoogtepunten van de Grammy Awards op een rij. –Ook in ons kikkerlandje is het feest met de Buma Awards. -Een Hollands tintje aan de film 'The Revenant'. 

RTL Boulevard Afl. 32

Afl. 32

Met in deze uitzending: -Een feestje: de uitreiking van de Bafta's 2016. -De mannen van StukTV zijn aangehouden door de politie. -Ladies of Soul geven mama Trijntje kracht en energie. 

RTL Boulevard Afl. 31

Afl. 31

Met in deze uitzending: -Marly van der Velden gelooft niet in kuise Playboy. -Ruud Feltkamp waagt zich aan Jackass-stunt. -'Dr. Love' Robert ten Brink blikt vooruit op valentijnsspecial 'All You Need Is Love'. 

RTL Boulevard Afl. 30

Afl. 30

Met in deze uitzending: -Dean Saunders houdt pers weg van broer Ben. -Gerard Ekdom geeft unieke rondleiding in het Amerikaanse Nashville. -Simon Keizer geeft zich bloter dan ooit in Ik & Simon. 

RTL Boulevard Afl. 29

Afl. 29

Met in deze uitzending: -Lil'Kleine geeft voorproefje van debuutalbum. -Dave Vermeulen knalt door na The Voice Of Holland. -Dennis Weening gaat voor Blue-Steel-look. 

RTL Boulevard Afl. 28

Afl. 28

Met in deze uitzending: -De cast van The Passion is druk druk druk met alle voorbereidingen. -Jan Slagter verrast met defensieonderscheiding. -Sterren prikken vorkje bij de Oscar-lunch.