De Nachtzoen

In De Nachtzoen deelt een charismatisch, gloedvol persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Vijf minuten troost in roerige tijden, van maandag t/m zaterdag. Presentatie door Colet van der Ven.
De Nachtzoen Rinke Nijburg

Rinke Nijburg

In deze aflevering Rinke Nijburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Niets zo vreselijk als een mislukte kunstenaar, vindt hij. Daa ... 

De Nachtzoen Rene Gude (1)

Rene Gude (1)

In deze aflevering Rene Gude. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Deze filosoof is onze denker des vaderlands. Hij mist een been, om ... 

De Nachtzoen Dette Glashouwer

Dette Glashouwer

In deze aflevering Dette Glashouwer. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Andy Houtkamp

Andy Houtkamp

In deze aflevering Andy Houtkamp. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Karin de Groot

Karin de Groot

In deze aflevering Karin de Groot. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Govert Derix

Govert Derix

In deze aflevering Govert Derix. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Edwin Rutten

Edwin Rutten

In deze aflevering Edwin Rutten. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Radio presenteren, zingen en het spelen van Ome Willem. Ook al ... 

De Nachtzoen Klaas Hendrikse

Klaas Hendrikse

In deze aflevering Klaas Hendrikse. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Huub Stapel

Huub Stapel

In deze aflevering Huub Stapel. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Donald de Marcas

Donald de Marcas

In deze aflevering Donald de Marcas. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Wie is niet opgegroeid met de stem van deze hoorspelacteur ... 

De Nachtzoen Evert Jan van Katwijk

Evert Jan van Katwijk

In deze aflevering Evert Jan van Katwijk. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Joan Ferrier

Joan Ferrier

In deze aflevering Joan Ferrier. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Helen Botman

Helen Botman

In deze aflevering Helen Botman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Linda Bronts

Linda Bronts

In deze aflevering Linda Bronts. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Eric van den Berg

Eric van den Berg

In deze aflevering Eric van den Berg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Frederike de Jong

Frederike de Jong

In deze aflevering Frederike de Jong. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Iris Kleinlugtenbelt

Iris Kleinlugtenbelt

In deze aflevering Iris Kleinlugtenbelt. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Tonnie Dieleman

Tonnie Dieleman

Deze Zeeuwse artiest is wars van clichés. Hij zoekt zingend als Broeder Dieleman naar wat echt is, en mooi. Vannacht is dat een mens die God hoort in een koolzaadveld. 

De Nachtzoen Rinke Nijburg

Rinke Nijburg

In deze aflevering Rinke Nijburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Margrietha Reinders

Margrietha Reinders

In deze uitzending Margrietha Reinders. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Marjan Minnesma

Marjan Minnesma

In deze aflevering Marjan Minnesma. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Manfred van Doorn

Manfred van Doorn

In deze aflevering Manfred van Doorn. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Sahand Sahebdivani

Sahand Sahebdivani

In deze uitzending Sahand Sahebdivani. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Joost Prinsen

Joost Prinsen

In deze aflevering Joost Prinsen. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Hans Visser

Hans Visser

In deze aflevering Hans Visser. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Marlies Claasen

Marlies Claasen

In deze aflevering Marlies Claasen. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Ntjam Rosie

Ntjam Rosie

In deze aflevering Ntjam Rosie. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Natascha Schutte

Natascha Schutte

In deze aflevering Natascha Schutte. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Timon Moll

Timon Moll

In deze aflevering Timon Moll. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Pieter van de Rest

Pieter van de Rest

In deze uitzending Pieter van de Rest. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Margerite Luitwieler

Margerite Luitwieler

In deze aflevering Margerite Luitwieler. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Ramon Roelofs

Ramon Roelofs

De nachten van deze producent en zenleraar zijn niet zelden wild. Hij reisde jarenlang de wereld rond als hardcore-dj Charly Lownoise. Nu zoekt hij ook op andere plekken dan het podium plezier. 

De Nachtzoen Herman Pleij

Herman Pleij

In deze aflevering Herman Pleij. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Antoine Bodar

Antoine Bodar

In deze aflevering Antoine Bodar. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Anne C. Possel

Anne C. Possel

In deze aflevering Anne C. Possel. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Carel Kraayenhof

Carel Kraayenhof

In deze aflevering Carel Kraayenhof. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Rob de Ron

Rob de Ron

In deze aflevering Rob de Ron. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Henk de Velde

Henk de Velde

In deze aflevering Henk de Velde. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Jan Tulp

Jan Tulp

In deze aflevering Jan Tulp. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Hans Visser

Hans Visser

In deze aflevering Hans Visser. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Petra Stienen

Petra Stienen

In deze aflevering Petra Stienen. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Shura Lipovsky

Shura Lipovsky

In deze aflevering Shura Lipovsky. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Henk van der Horst

Henk van der Horst

In deze aflevering Henk van der Horst. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen René Gude

René Gude

In deze aflevering René Gude. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Katja Staartjes

Katja Staartjes

In deze aflevering Katja Staartjes. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen René Gude

René Gude

In deze aflevering René Gude. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Peter Gordijn

Peter Gordijn

Deze voormalig Apachepiloot werkte jaren voor Defensie. Hij deed op missie in Afghanistan een baanbrekende ontdekking. Nu reist hij in een camper de wereld rond. 

De Nachtzoen Tijn Touber

Tijn Touber

In deze aflevering Tijn Touber. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Vonne van der Meer

Vonne van der Meer

In deze aflevering Vonne van der Meer. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Vincent Bijlo

Vincent Bijlo

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Rinke Nijburg

Rinke Nijburg

In deze aflevering Rinke Nijburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Willem Glaudemans

Willem Glaudemans

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Ola Mafaalani

Ola Mafaalani

In deze aflevering Ola Mafaalani. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Koos Postema

Koos Postema

In deze aflevering Koos Postema. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Antoine Bodar

Antoine Bodar

In deze aflevering Antoine Bodar. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen A.L. Snijders

A.L. Snijders

In deze aflevering A.L. Snijders. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Stevo Akkerman

Stevo Akkerman

In deze aflevering Stevo Akkerman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Marie Cecile Thijs

Marie Cecile Thijs

In deze aflevering Marie Cecile Thijs. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Iddo Drevijn

Iddo Drevijn

In deze aflevering Iddo Drevijn. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen George Arakel

George Arakel

In deze aflevering George Arakel. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Annet de Jong

Annet de Jong

Op haar veertiende verloor deze journalist haar vader. Een ingrijpende gebeurtenis, zeker voor het serieuze kind dat zij was. Wat het verlies met haar gedaan heeft, deelt ze met ons. 

De Nachtzoen Henk de Velde

Henk de Velde

In deze aflevering Henk de Velde. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Erik de Vlieger

Erik de Vlieger

In deze aflevering Erik de Vlieger. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Kees Richters

Kees Richters

In deze aflevering Kees Richters. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Linda Bronts

Linda Bronts

In deze aflevering Linda Bronts. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Manon Uphoff

Manon Uphoff

In deze aflevering Manon Uphoff. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Kim Moelands

Kim Moelands

In deze aflevering Kim Moelands. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Christien van Harten

Christien van Harten

In deze aflevering: Christien van Harten. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Adriaan Hoogendijk

Adriaan Hoogendijk

In deze aflevering Adriaan Hoogendijk. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Jan Geurtz

Jan Geurtz

In deze aflevering Jan Geurtz. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Lucille Werner

Lucille Werner

In deze aflevering Lucille Werner. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. We kennen haar van Lingo, en van de Missverkiezing. Ze zet zi ... 

De Nachtzoen May-Britt Mobach

May-Britt Mobach

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.