De Nachtzoen

In De Nachtzoen deelt een charismatisch, gloedvol persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Vijf minuten troost in roerige tijden, van maandag t/m zaterdag. Presentatie door Colet van der Ven.
De Nachtzoen Henk de Velde

Henk de Velde

In deze aflevering Henk de Velde. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Jan Tulp

Jan Tulp

In deze aflevering Jan Tulp. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Hans Visser

Hans Visser

In deze aflevering Hans Visser. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Petra Stienen

Petra Stienen

In deze aflevering Petra Stienen. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Shura Lipovsky

Shura Lipovsky

In deze aflevering Shura Lipovsky. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Henk van der Horst

Henk van der Horst

In deze aflevering Henk van der Horst. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen René Gude

René Gude

In deze aflevering René Gude. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Katja Staartjes

Katja Staartjes

In deze aflevering Katja Staartjes. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen René Gude

René Gude

In deze aflevering René Gude. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Peter Gordijn

Peter Gordijn

Deze voormalig Apachepiloot werkte jaren voor Defensie. Hij deed op missie in Afghanistan een baanbrekende ontdekking. Nu reist hij in een camper de wereld rond. 

De Nachtzoen Tijn Touber

Tijn Touber

In deze aflevering Tijn Touber. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Vonne van der Meer

Vonne van der Meer

In deze aflevering Vonne van der Meer. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Vincent Bijlo

Vincent Bijlo

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Rinke Nijburg

Rinke Nijburg

In deze aflevering Rinke Nijburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Willem Glaudemans

Willem Glaudemans

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Ola Mafaalani

Ola Mafaalani

In deze aflevering Ola Mafaalani. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Koos Postema

Koos Postema

In deze aflevering Koos Postema. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Antoine Bodar

Antoine Bodar

In deze aflevering Antoine Bodar. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen A.L. Snijders

A.L. Snijders

In deze aflevering A.L. Snijders. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Stevo Akkerman

Stevo Akkerman

In deze aflevering Stevo Akkerman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Marie Cecile Thijs

Marie Cecile Thijs

In deze aflevering Marie Cecile Thijs. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Iddo Drevijn

Iddo Drevijn

In deze aflevering Iddo Drevijn. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen George Arakel

George Arakel

In deze aflevering George Arakel. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Annet de Jong

Annet de Jong

Op haar veertiende verloor deze journalist haar vader. Een ingrijpende gebeurtenis, zeker voor het serieuze kind dat zij was. Wat het verlies met haar gedaan heeft, deelt ze met ons. 

De Nachtzoen Henk de Velde

Henk de Velde

In deze aflevering Henk de Velde. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Erik de Vlieger

Erik de Vlieger

In deze aflevering Erik de Vlieger. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Kees Richters

Kees Richters

In deze aflevering Kees Richters. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Linda Bronts

Linda Bronts

In deze aflevering Linda Bronts. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Manon Uphoff

Manon Uphoff

In deze aflevering Manon Uphoff. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Kim Moelands

Kim Moelands

In deze aflevering Kim Moelands. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Christien van Harten

Christien van Harten

In deze aflevering: Christien van Harten. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Adriaan Hoogendijk

Adriaan Hoogendijk

In deze aflevering Adriaan Hoogendijk. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Jan Geurtz

Jan Geurtz

In deze aflevering Jan Geurtz. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Lucille Werner

Lucille Werner

In deze aflevering Lucille Werner. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. We kennen haar van Lingo, en van de Missverkiezing. Ze zet zi ... 

De Nachtzoen May-Britt Mobach

May-Britt Mobach

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Jan Tulp

Jan Tulp

In deze aflevering Jan Tulp. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Gerard Wortel

Gerard Wortel

In deze aflevering Gerard Wortel. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Ad van Nieuwpoort

Ad van Nieuwpoort

In deze aflevering Ad van Nieuwpoort. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Fred van der Kolk

Fred van der Kolk

In deze aflevering Fred van der Kolk. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Wilma Veen

Wilma Veen

Twee keer kreeg deze kunstenares een hartstilstand. De nachten in het ziekenhuis stonden bol van grote vragen en tobberijen. Tot ze ontdekte waar rust te vinden is. 

De Nachtzoen Mustafa Stitou

Mustafa Stitou

In deze aflevering Mustafa Stitou. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Joël Voordewind

Joël Voordewind

In deze aflevering Joël Voordewind. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Leo Fijen

Leo Fijen

In deze aflevering Leo Fijen. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Johan Noorloos

Johan Noorloos

In deze aflevering Johan Noorloos. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Caspar Berger

Caspar Berger

In deze aflevering Caspar Berger. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Anne de Jong

Anne de Jong

In deze aflevering Anne de Jong. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Colet van der Ven

Colet van der Ven

In deze aflevering Colet van der Ven. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Luc Boyer

Luc Boyer

In deze aflevering Luc Boyer. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Arie Boomsma

Arie Boomsma

In deze aflevering Arie Boomsma. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Laura van Dolron

Laura van Dolron

In deze aflevering Laura van Dolron. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Joke Hermsen

Joke Hermsen

In deze aflevering Joke Hermsen. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Deze filosofe mag een heel aantal nachten doorbrengen in het hu ... 

De Nachtzoen Owen de Vries

Owen de Vries

In deze aflevering Owen de Vries. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Katrien van Beurden

Katrien van Beurden

In deze aflevering Katrien van Beurden. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Over de hele wereld maakt ze theater. En iedereen doet m ... 

De Nachtzoen Johanna ter Steege

Johanna ter Steege

In deze aflevering Johanna ter Steege. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Maurice Jonkers

Maurice Jonkers

De chemische industrie was jarenlang de plek van zakendoen voor deze creatieveling. Tot het leven hem een andere kant uit stuurde. In de nacht bereidt hij zich voor op eerste stapjes richting het podium. 

De Nachtzoen Lisa Jacobs

Lisa Jacobs

Deze topvioliste debuteerde op haar zeventiende als soliste bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Ze bespeelt een heel bijzondere schat uit 1683 en vannacht trakteert ze ons op haar talent. Deze Nachtzoen krijgen we van Lisa ... 

De Nachtzoen Sjoerd Kuyper

Sjoerd Kuyper

Hij schrijft gedichten, kinderboeken, liedjes en tv-series. Als het aan hem ligt, lezen we straks voor het indommelen nog een kinderboek. Dat zal ons goed doen. Deze Nachtzoen krijgen we van Sjoerd Kuyper. 

De Nachtzoen Vincent Duindam

Vincent Duindam

In deze aflevering Vincent Duindam. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Rolinka Klein Kranenburg

Rolinka Klein Kranenburg

In deze aflevering Rolinka Klein Kranenburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Stel dat als alles stil wordt en je je luifeltje di ... 

De Nachtzoen Soundos

Soundos

Als stand-upper hoort ze bij de Comedytrain. Momenteel toert ze met haar solotheaterprogramma 'Er is geen plan B' door Nederland. Met haar plan A gaat het prima. Deze Nachtzoen is van Soundos el Ahmadi. 

De Nachtzoen Jean-Pierre van de Ven

Jean-Pierre van de Ven

In deze aflevering Jean-Pierre van de Ven. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Hij is relatietherapeut en heeft zo langzamerhand wel ... 

De Nachtzoen Maarten Nederhorst

Maarten Nederhorst

In deze aflevering Maarten Nederhorst. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Hij is documentairemaker en maakte ooit de spraakmakende ... 

De Nachtzoen Johan Fretz

Johan Fretz

In deze aflevering Johan Fretz. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Hij is cabaretier, politiek geëngageerd pamflettist en jong. En ... 

De Nachtzoen Daan Roovers

Daan Roovers

In deze aflevering Daan Roovers. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Ze is hoofdredacteur van Filosofie Magazine en docent aan de In ... 

De Nachtzoen Bart Moeyaert

Bart Moeyaert

Hij is een veel bekroond dichter en schrijver. Met zijn heerlijke Vlaamse tongval brengt hij ons vannacht gedichten en verhalen van troost. Deze Nachtzoen is van Bart Moeyaert. 

De Nachtzoen Timon Moll (2)

Timon Moll (2)

Het wiegje van deze tv-regisseur stond in het zonnige Griekenland. Zijn jongensbedje werd in het gereformeerde Haarlem gezet. Waar hoort hij nu thuis, als hij z'n kussen opzoekt? Een tweede Nachtzoen van Timon Moll. 

De Nachtzoen Marion Bloem

Marion Bloem

In deze aflevering Marion Bloem. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Deze productieve schrijfster en kunstenares is al heel lang sam ... 

De Nachtzoen Bert Jippes

Bert Jippes

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Roshni Tahapary

Roshni Tahapary

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Theodore van Houten

Theodore van Houten

In deze aflevering Theodore van Houten. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Hij is de vader van Carice. Hij schreef vele boeken. Zi ... 

De Nachtzoen Adriaan Hoogendijk (2)

Adriaan Hoogendijk (2)

Met in deze aflevering Adriaan Hoogendijk. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Linda Bronts (4)

Linda Bronts (4)

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.