De Nachtzoen

In De Nachtzoen deelt een charismatisch, gloedvol persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Vijf minuten troost in roerige tijden, van maandag t/m zaterdag. Presentatie door Colet van der Ven.
De Nachtzoen Paul van der Laan

Paul van der Laan

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Kathleen Ferrier (2)

Kathleen Ferrier (2)

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Marieta van Driel

Marieta van Driel

Deze journalist is de drijvende kracht achter Lazarus, een onlineplatform over geloofsvernieuwing. In haar eigen leven zette een scheiding haar relatie met God op de kop. 

De Nachtzoen Margrietha Reinders

Margrietha Reinders

In deze aflevering Margrietha Reinders. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Karsu

Karsu

In deze aflevering Karsu. 

De Nachtzoen Leon Verdonschot

Leon Verdonschot

Voor veel journalisten is objectief en waardevrij je werk doen een wet. Deze schrijver ervaart dat anders. Hij klimt pas in de pen als hij bewondering voelt voor de mens die hij beschrijft. 

De Nachtzoen Rinke Nijburg (1)

Rinke Nijburg (1)

In deze aflevering Rinke Nijburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Koos Meinderts

Koos Meinderts

In deze aflevering Koos Meinderts. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Rob Chrispijn

Rob Chrispijn

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Lineke Rijxman

Lineke Rijxman

In deze aflevering Lineke Rijxman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Paul van Geest (1)

Paul van Geest (1)

In deze aflevering Paul van Geest. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Laura van Dolron (2)

Laura van Dolron (2)

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Kees Waaijman (2)

Kees Waaijman (2)

In deze aflevering Kees Waaijman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Slaap is een leugendetector. Juist in de nacht krijgen we vol ... 

De Nachtzoen Marjan Minnesma

Marjan Minnesma

In deze aflevering Marjan Minnesma. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Caspar Berger (2)

Caspar Berger (2)

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Esther Porcelijn

Esther Porcelijn

In de nacht dienen angsten zich soms ongefilterd aan. Deze student filosofie heeft omgekeerde hoogtevrees. Ze kan haar ogen opheffen naar de hemel, en overdonderd raken van de afstand boven haar. 

De Nachtzoen Jean-Pierre van de Ven (2)

Jean-Pierre van de Ven (2)

In deze aflvering Jean-Pierre van de Ven. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Jeroen Snel

Jeroen Snel

In deze uitzending Jeroen Snel. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Colet van der Ven (2)

Colet van der Ven (2)

In deze aflvering Colet van der Ven. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Holkje van der Veer

Holkje van der Veer

In deze aflevering Holkje van der Veer. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Karel de Bruin

Karel de Bruin

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Rolinka Klein Kranenburg (2)

Rolinka Klein Kranenburg (2)

In deze aflvering Rolinka Klein Kranenburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Maarten Nederhorst (2)

Maarten Nederhorst (2)

De presentatie was in handen van Annemiek Schrijver. Deze uitzending van het programma De Nachtzoen met de titel Maarten Nederhorst (2) werd uitgezonden op vrijdag 12 september door de IKON. 

De Nachtzoen Leo Fijen (2)

Leo Fijen (2)

In deze aflvering Leo fijen. In het crossmediale programma De nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'na ... 

De Nachtzoen Rob Chrispijn (2)

Rob Chrispijn (2)

In deze uitzending Rob Chrispijn. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Leon Rasser

Leon Rasser

Wie soms wel negen maanden op zee de nachten doorbrengt, kan voor een luisterend oor altijd terecht bij deze havendominee. Aan land zet hij het bier voor zeelieden koud. 

De Nachtzoen Soundos El Ahmadi (3)

Soundos El Ahmadi (3)

In deze aflvering Soundos El Ahmadi. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Daan Jippes

Daan Jippes

In deze aflvering Daan Jippes. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Said el Haji

Said el Haji

In deze aflvering Said el Haji. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Nynke Laverman

Nynke Laverman

In deze aflvering Nynke Laverman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Hans Visser

Hans Visser

In deze aflvering Hans Visser. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen René Gude (1)

René Gude (1)

Geen extra informatie aanwezig.

De Nachtzoen Laura van Dolron (3)

Laura van Dolron (3)

In deze aflvering Laura van Dolron. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen David van Gennep

David van Gennep

In deze aflvering David van Gennep. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Fred Delfgaauw

Fred Delfgaauw

In deze aflvering Fred Delfgaauw. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Bert Huisjes

Bert Huisjes

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Bart Moeyaert (2)

Bart Moeyaert (2)

In deze aflvering Bart Moeyaert. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Per-Anton Broers

Per-Anton Broers

In deze aflvering Per-Anton Broers. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Eliane Becks Nininahazwe

Eliane Becks Nininahazwe

Bij een diabetescontrole ontdekte deze activiste uit Burundi dat ze drager is van het hiv-virus. Nu reist ze per trein door Nederland om vooroordelen weg te nemen. 

De Nachtzoen Joris Lohman

Joris Lohman

In deze aflevering Joris Lohman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Eefje de Visser

Eefje de Visser

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Andre Heuvelman

Andre Heuvelman

In deze aflvering Andre Heuvelman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen A.L. Snijders (1)

A.L. Snijders (1)

In deze uitzending van De Nachtzoen was Peter Muller te gast. De presentatie was in handen van Annemiek Schrijver. Deze uitzending van het programma De Nachtzoen met de titel A.L. Snijders (1) werd uitgezonden op vrijdag 17 okt ... 

De Nachtzoen Rinke Nijburg (2)

Rinke Nijburg (2)

In deze uitzending van De Nachtzoen was René Gude te gast. De presentatie was in handen van Annemiek Schrijver. Deze uitzending van het programma De Nachtzoen met de titel René Gude (2) werd uitgezonden op zaterdag 18 oktober ... 

De Nachtzoen Sjoerd Kuijper (2)

Sjoerd Kuijper (2)

Sjoerd Kuyper Hij schrijft gedichten, kinderboeken, liedjes en tv-series. Als het aan hem ligt, lezen we straks voor het indommelen nog een kinderboek. Dat zal ons goed doen. Deze Nachtzoen krijgen we van Sjoerd Kuyper. 

De Nachtzoen Hinne Wagenaar

Hinne Wagenaar

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Alja Tollefsen

Alja Tollefsen

Geen extra informatie aanwezig.

De Nachtzoen Eva Kelder

Eva Kelder

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen René Gude (2)

René Gude (2)

Geen extra informatie aanwezig.

De Nachtzoen Pieter Kuijpers

Pieter Kuijpers

Vriendjes worden met slapeloze nachten; ga er maar aan staan. Voor deze regisseur is dit geen onmogelijke opgave. Hij ontdekte dat de nacht bij uitstek het dagdeel is om nieuwe creatieve wegen te verkennen. 

De Nachtzoen Margriet Eshuijs

Margriet Eshuijs

Wie heeft in liefdesverdriet niet meegehuild met haar megahit 'House for sale'? De vele prijzen die ze won, bevestigen dat zij Nederlands meest veelzijdige en popzangeres ooit is. Vannacht heeft ze een instoppertje voor ons. De ... 

De Nachtzoen Özcan Akyol

Özcan Akyol

Deze Turks uitziende jongen uit Deventer zorgde met zijn debuutroman Eus een hoop opschudding. Wat een grof taalgebruik! Welk een crimineel verleden! Ondertussen schrijft hij gestaag door aan zijn tweede boek. Over de moeizame ... 

De Nachtzoen Nadia Zerouali

Nadia Zerouali

Ze is een kokkin met een missie. Vandaar dat ze dadels en melk meeneemt om ons vannacht op bed te leggen. Van tientallen Marokkaanse moeders heeft ze de heerlijkste recepten weten te ontfutselen. Speciaal voor ons. Deze nachtzo ... 

De Nachtzoen Isis van der Wel

Isis van der Wel

Op haar 17e stopte ze met het VWO om fulltime dj te worden. De nacht kent ze als geen ander. In alle uithoeken van deze planeet. Ook was ze nachtburgemeester van Amsterdam. Wakker kan ze liggen van onze achteloosheid. Deze nach ... 

De Nachtzoen Gursev Singh

Gursev Singh

Hij werkt bij een pensioenfonds, maar zijn ziel gaat pas echt zingen als hij over het geloof van zijn Indiase voorvaderen vertelt. Zijn dagen zijn doordrenkt van spiritualiteit. Vannacht stopt hij ons in. Deze nachtzoen krijgen ... 

De Nachtzoen Tinkebell

Tinkebell

We noemen haar Tinkebell. Ze kleedt zich in het roze. Ze is een herkenbaar merk, een levendig geëngageerd kunstwerk. Ze ligt niet alleen wakker van wereldleed, ze reist er ook naartoe. Deze nachtzoen krijgen we van Katinka Sim ... 

De Nachtzoen Jan Drost

Jan Drost

Och, och, wat kampen we toch, ondanks onze beschaving, met een hoop romantische misverstanden. Voortdurend proppen we de ander in onze zelf bedachte mal. Om mal van te worden. Deze nachtzoen krijgen we van Jan Drost. 

De Nachtzoen Funda Müjde

Funda Müjde

Deze actrice en columniste kreeg een aantal jaren geleden in haar vaderland Turkije, toen ze in een taxi zat, een zeer ernstig ongeluk. Sindsdien heeft ze een dwarslaesie en zit ze in een rolstoel. Maar daar liet ze het niet bi ... 

De Nachtzoen Boele Ytsma

Boele Ytsma

Dertig kilo geleden was hij al eens eerder onze nachtzoener. Heel ongebruikelijk om dan terug te komen. Maar hij is een compleet ander mens geworden. Hoe dat komt, wat hem beweegt, en hoe ook wij zo licht als een veertje kunnen ... 

De Nachtzoen Wim Hof

Wim Hof

Hij is bekend als de Iceman. Zijn wiegje stond in een katholiek gezin met negen kinderen. Al vroeg raakte hij geïnteresseerd in esoterisme, boeddhisme, hindoeïsme, Indianen, Masaï en natuurvolken. Maar zijn echte leermeester ... 

De Nachtzoen De Nachtzoen

De Nachtzoen

Deze jonge filosoof heeft onze romantische idealen en misverstanden op een rijtje gezet. Misschien kunnen we een boel leed voorkomen en een hoop kostelijke energie behouden als we ons door hem op bed laten leggen. Een tweede na ... 

De Nachtzoen Eva Kelder (2)

Eva Kelder (2)

Ze kruipt er 's avonds zelf wel in, maar haar gedachten gaan niet liggen. Ja, er ligt enorm veel druk op onze dertigers. Gelukkig weet ze ondertussen waar ze haar troost vandaan halen kan. Een tweede nachtzoen van Eva Kelder. 

De Nachtzoen Tinkebell (2)

Tinkebell (2)

Haar levensopdracht is getuige te zijn van het leed. Maar ook van vreugde natuurlijk. Van al dat menselijke dat ons niet vreemd is. Onlangs was ze ooggetuige van de in de steek gelatenen bij die ingestorte kledingfabriek in Ban ... 

De Nachtzoen Rikko Voorberg

Rikko Voorberg

Deze jonge, ondernemende theoloog is er al achter dat we liefde verdienen, gewoon om het eenvoudige feit dat we hier zijn. We hoeven ons niet in bochten te wringen. Maar we kunnen wel iets van elkaar leren. Deze nachtzoen krijg ... 

De Nachtzoen Andre Platteel

Andre Platteel

Noodgedwongen ging hij op zoek naar de oorzaak van angst. Nu leert hij ook anderen meer te vertrouwen op hun intuïtie. Relax, nothing is under control. Geef je maar over aan het leven. Een andere optie is er niet. Deze nachtzo ... 

De Nachtzoen Jan Schuurman Hess

Jan Schuurman Hess

Hij is schrijver en sociaal-democraat en trok op een goede dag zijn stoute schoenen aan. Hij moest ons land in. Met één vraag op zak: hoe sociaal en democratisch zijn wij hier nog? Deze nachtzoen krijgen we van Jan Schuurman ... 

De Nachtzoen Gursev Singh (2)

Gursev Singh (2)

Hij is een jonge vertegenwoordiger van het sikhisme. Deze religie gelooft in één God, in gelijkheid, rechtvaardigheid en vrijheid voor iedereen. Voor hem zijn discipline, hard werken, liefdadigheid en meditatie van levensbela ... 

De Nachtzoen Coen Simon

Coen Simon

Hij is filosoof en vader. In 2012 won hij de Socrates-wisselbeker. Dus is hij de aangewezen meneer de Uil die ons vannacht kan instoppen. Hoe vindt hij dat het met ons gaat? Deze nachtzoen krijgen we van Coen Simon. 

De Nachtzoen Harry de Winter

Harry de Winter

Hij is programmamaker en producent en stond aan de wieg van IDTV. Ook is hij initiatiefnemer van Een Ander Joods Geluid, de stichting van Nederlandse Joden die kritisch staat ten opzichte van de Israëlische politiek tegenover ... 

De Nachtzoen De Nachtzoen

De Nachtzoen

Met haar dwarslaesie, opgelopen tijdens een taxirit, is elke voorheen ogenschijnlijk gewone handeling een groot besluit geworden. Wat houdt haar gaande? Hoe stopt deze moeder des vaderlands ons in? Een tweede nachtzoen van Fund ... 

De Nachtzoen Mylou Frencken

Mylou Frencken

Ze is cabaretière en schrijfster. Ook bedient ze de bar bij de televisiequiz Met het mes op tafel. Een paar jaar geleden overleed haar man Bert Klunder plotseling. Daar schreef ze het boek Zonder Bert over. Deze nachtzoen krij ... 

De Nachtzoen De Nachtzoen

De Nachtzoen

Haar zoektocht naar de mooiste gerechten van vrouwen van de eerste generatie allochtonen zal uitmonden in het kookboek 'Melk en Dadels, 100 geheime recepten van Marokkaanse moeders'. Maar ze verheugt zich nu al op haar Hollands ...