De Nachtzoen

In De Nachtzoen deelt een charismatisch, gloedvol persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Vijf minuten troost in roerige tijden, van maandag t/m zaterdag. Presentatie door Colet van der Ven.
De Nachtzoen Wilma Veen

Wilma Veen

Twee keer kreeg deze kunstenares een hartstilstand. De nachten in het ziekenhuis stonden bol van grote vragen en tobberijen. Tot ze ontdekte waar rust te vinden is. 

De Nachtzoen Mustafa Stitou

Mustafa Stitou

In deze aflevering Mustafa Stitou. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Joël Voordewind

Joël Voordewind

In deze aflevering Joël Voordewind. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Leo Fijen

Leo Fijen

In deze aflevering Leo Fijen. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Johan Noorloos

Johan Noorloos

In deze aflevering Johan Noorloos. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Caspar Berger

Caspar Berger

In deze aflevering Caspar Berger. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Anne de Jong

Anne de Jong

In deze aflevering Anne de Jong. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Colet van der Ven

Colet van der Ven

In deze aflevering Colet van der Ven. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Luc Boyer

Luc Boyer

In deze aflevering Luc Boyer. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Arie Boomsma

Arie Boomsma

In deze aflevering Arie Boomsma. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Laura van Dolron

Laura van Dolron

In deze aflevering Laura van Dolron. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Joke Hermsen

Joke Hermsen

In deze aflevering Joke Hermsen. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Deze filosofe mag een heel aantal nachten doorbrengen in het hu ... 

De Nachtzoen Owen de Vries

Owen de Vries

In deze aflevering Owen de Vries. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Katrien van Beurden

Katrien van Beurden

In deze aflevering Katrien van Beurden. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Over de hele wereld maakt ze theater. En iedereen doet m ... 

De Nachtzoen Johanna ter Steege

Johanna ter Steege

In deze aflevering Johanna ter Steege. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Maurice Jonkers

Maurice Jonkers

De chemische industrie was jarenlang de plek van zakendoen voor deze creatieveling. Tot het leven hem een andere kant uit stuurde. In de nacht bereidt hij zich voor op eerste stapjes richting het podium. 

De Nachtzoen Lisa Jacobs

Lisa Jacobs

Deze topvioliste debuteerde op haar zeventiende als soliste bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Ze bespeelt een heel bijzondere schat uit 1683 en vannacht trakteert ze ons op haar talent. Deze Nachtzoen krijgen we van Lisa ... 

De Nachtzoen Sjoerd Kuyper

Sjoerd Kuyper

Hij schrijft gedichten, kinderboeken, liedjes en tv-series. Als het aan hem ligt, lezen we straks voor het indommelen nog een kinderboek. Dat zal ons goed doen. Deze Nachtzoen krijgen we van Sjoerd Kuyper. 

De Nachtzoen Vincent Duindam

Vincent Duindam

In deze aflevering Vincent Duindam. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Rolinka Klein Kranenburg

Rolinka Klein Kranenburg

In deze aflevering Rolinka Klein Kranenburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Stel dat als alles stil wordt en je je luifeltje di ... 

De Nachtzoen Soundos

Soundos

Als stand-upper hoort ze bij de Comedytrain. Momenteel toert ze met haar solotheaterprogramma 'Er is geen plan B' door Nederland. Met haar plan A gaat het prima. Deze Nachtzoen is van Soundos el Ahmadi. 

De Nachtzoen Jean-Pierre van de Ven

Jean-Pierre van de Ven

In deze aflevering Jean-Pierre van de Ven. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Hij is relatietherapeut en heeft zo langzamerhand wel ... 

De Nachtzoen Maarten Nederhorst

Maarten Nederhorst

In deze aflevering Maarten Nederhorst. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Hij is documentairemaker en maakte ooit de spraakmakende ... 

De Nachtzoen Johan Fretz

Johan Fretz

In deze aflevering Johan Fretz. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Hij is cabaretier, politiek geëngageerd pamflettist en jong. En ... 

De Nachtzoen Daan Roovers

Daan Roovers

In deze aflevering Daan Roovers. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Ze is hoofdredacteur van Filosofie Magazine en docent aan de In ... 

De Nachtzoen Bart Moeyaert

Bart Moeyaert

Hij is een veel bekroond dichter en schrijver. Met zijn heerlijke Vlaamse tongval brengt hij ons vannacht gedichten en verhalen van troost. Deze Nachtzoen is van Bart Moeyaert. 

De Nachtzoen Timon Moll (2)

Timon Moll (2)

Het wiegje van deze tv-regisseur stond in het zonnige Griekenland. Zijn jongensbedje werd in het gereformeerde Haarlem gezet. Waar hoort hij nu thuis, als hij z'n kussen opzoekt? Een tweede Nachtzoen van Timon Moll. 

De Nachtzoen Marion Bloem

Marion Bloem

In deze aflevering Marion Bloem. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Deze productieve schrijfster en kunstenares is al heel lang sam ... 

De Nachtzoen Bert Jippes

Bert Jippes

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Roshni Tahapary

Roshni Tahapary

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Theodore van Houten

Theodore van Houten

In deze aflevering Theodore van Houten. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Hij is de vader van Carice. Hij schreef vele boeken. Zi ... 

De Nachtzoen Adriaan Hoogendijk (2)

Adriaan Hoogendijk (2)

Met in deze aflevering Adriaan Hoogendijk. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Linda Bronts (4)

Linda Bronts (4)

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Paul van der Laan

Paul van der Laan

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Kathleen Ferrier (2)

Kathleen Ferrier (2)

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Marieta van Driel

Marieta van Driel

Deze journalist is de drijvende kracht achter Lazarus, een onlineplatform over geloofsvernieuwing. In haar eigen leven zette een scheiding haar relatie met God op de kop. 

De Nachtzoen Margrietha Reinders

Margrietha Reinders

In deze aflevering Margrietha Reinders. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Karsu

Karsu

In deze aflevering Karsu. 

De Nachtzoen Leon Verdonschot

Leon Verdonschot

Voor veel journalisten is objectief en waardevrij je werk doen een wet. Deze schrijver ervaart dat anders. Hij klimt pas in de pen als hij bewondering voelt voor de mens die hij beschrijft. 

De Nachtzoen Rinke Nijburg (1)

Rinke Nijburg (1)

In deze aflevering Rinke Nijburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Koos Meinderts

Koos Meinderts

In deze aflevering Koos Meinderts. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Rob Chrispijn

Rob Chrispijn

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Lineke Rijxman

Lineke Rijxman

In deze aflevering Lineke Rijxman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Paul van Geest (1)

Paul van Geest (1)

In deze aflevering Paul van Geest. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Laura van Dolron (2)

Laura van Dolron (2)

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Kees Waaijman (2)

Kees Waaijman (2)

In deze aflevering Kees Waaijman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. Slaap is een leugendetector. Juist in de nacht krijgen we vol ... 

De Nachtzoen Marjan Minnesma

Marjan Minnesma

In deze aflevering Marjan Minnesma. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Caspar Berger (2)

Caspar Berger (2)

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Esther Porcelijn

Esther Porcelijn

In de nacht dienen angsten zich soms ongefilterd aan. Deze student filosofie heeft omgekeerde hoogtevrees. Ze kan haar ogen opheffen naar de hemel, en overdonderd raken van de afstand boven haar. 

De Nachtzoen Jean-Pierre van de Ven (2)

Jean-Pierre van de Ven (2)

In deze aflvering Jean-Pierre van de Ven. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Jeroen Snel

Jeroen Snel

In deze uitzending Jeroen Snel. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Colet van der Ven (2)

Colet van der Ven (2)

In deze aflvering Colet van der Ven. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Holkje van der Veer

Holkje van der Veer

In deze aflevering Holkje van der Veer. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Karel de Bruin

Karel de Bruin

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Rolinka Klein Kranenburg (2)

Rolinka Klein Kranenburg (2)

In deze aflvering Rolinka Klein Kranenburg. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Maarten Nederhorst (2)

Maarten Nederhorst (2)

De presentatie was in handen van Annemiek Schrijver. Deze uitzending van het programma De Nachtzoen met de titel Maarten Nederhorst (2) werd uitgezonden op vrijdag 12 september door de IKON. 

De Nachtzoen Leo Fijen (2)

Leo Fijen (2)

In deze aflvering Leo fijen. In het crossmediale programma De nachtzoen van de IKON deelt iedere doordeweekse avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere 'na ... 

De Nachtzoen Rob Chrispijn (2)

Rob Chrispijn (2)

In deze uitzending Rob Chrispijn. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Leon Rasser

Leon Rasser

Wie soms wel negen maanden op zee de nachten doorbrengt, kan voor een luisterend oor altijd terecht bij deze havendominee. Aan land zet hij het bier voor zeelieden koud. 

De Nachtzoen Soundos El Ahmadi (3)

Soundos El Ahmadi (3)

In deze aflvering Soundos El Ahmadi. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Daan Jippes

Daan Jippes

In deze aflvering Daan Jippes. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Said el Haji

Said el Haji

In deze aflvering Said el Haji. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Nynke Laverman

Nynke Laverman

In deze aflvering Nynke Laverman. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Hans Visser

Hans Visser

In deze aflvering Hans Visser. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen René Gude (1)

René Gude (1)

Geen extra informatie aanwezig.

De Nachtzoen Laura van Dolron (3)

Laura van Dolron (3)

In deze aflvering Laura van Dolron. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen David van Gennep

David van Gennep

In deze aflvering David van Gennep. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Fred Delfgaauw

Fred Delfgaauw

In deze aflvering Fred Delfgaauw. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Bert Huisjes

Bert Huisjes

Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Bart Moeyaert (2)

Bart Moeyaert (2)

In deze aflvering Bart Moeyaert. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Per-Anton Broers

Per-Anton Broers

In deze aflvering Per-Anton Broers. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden. 

De Nachtzoen Eliane Becks Nininahazwe

Eliane Becks Nininahazwe

Bij een diabetescontrole ontdekte deze activiste uit Burundi dat ze drager is van het hiv-virus. Nu reist ze per trein door Nederland om vooroordelen weg te nemen.